Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem él velem, és azt sem "engedi", hogy kutyám legyen, én gondolkozom rosszul?
Figyelt kérdés
Nemrég halt meg a kutyusom, szeretnék egy másikat, de a párom nem szeretné, ha majd egyszer összeköltözünk (ki tudja mikor) akkor ő lakásban nem viselné el a kutyát, ezért nem akarja, hogy legyen egy új kutyám. De egy héten egyszer van velem pár óra erejéig a párom, és nem értem, hogy mer beleszólni az életembe, ha alig vesz benne részt. Én komplikálom túl a dolgot, vagy a párom igenis komolyan gondolja a velem való kapcsolatát?2011. szept. 30. 22:31
1/28 anonim válasza:
Vegyél egy kutyát, párodnak meg mondd meg, hogy megszöksz, vagy megszoksz.
(Kutyusom itt fekszik a lábamon, és tök jó meleg, nehezemre esne mást mondani most.)
2/28 A kérdező kommentje:
ő képes lenne a kutya miatt kisétálni az életemből és szó szerint ultimátumot adott, "ha a kutyát választom ő csendben kisétál az életemből és elfogadja a döntésem". :O értitek ezt?!
2011. szept. 30. 22:33
3/28 anonim válasza:
Figyelj, akkor hagyd hogy menjen. Aki ilyenben irányítani akarja az életed az másban is akarni fogja.
4/28 anonim válasza:
Igen azt jelenti, hogy nem szeret és csak uralkodni akar fölötted.
5/28 A kérdező kommentje:
igen, nagyon irányító típus való igaz. És ez nagyon fáj, hogy egy élőlény miatt képes lenne elhagyni engem, akit állítólag szeret és "megbecsül". Viszont ő sem gondoskodik arról, hogy a hiányérzetet, amit a kutya hiánya utáni űr jelent számomra kitöltse. Tudom, hogy nem szabad, hogy másokra támaszkodjak, vagy másoktól várjam a boldogságot, de jól esne, ha programokat találna ki, vagy csak érezném, hogy foglalkozik velem ebben a nehéz időben. És ehelyett azt mondja, "nem normális, hogy egy állat iránti gyász 1-2 napnál tovább tartson.." Viszont teljesen más, ha valakinek kint a kertben van egy kutyája, akinek néha dob valami lerágott csontot, vagy a kutya a lakásban vele él és mindketten tudják egymás mozdulatait, rezdüléseit.
2011. szept. 30. 22:39
6/28 A kérdező kommentje:
valahol mégis szeret, hiszen az élet más területén kényeztet, csak azt nem tudom, hogy megéri-e ilyen áron.
2011. szept. 30. 22:40
7/28 anonim válasza:
szerintem nem. vegyél inkább egy aranyos kutyust.
8/28 A kérdező kommentje:
azt hiszem ez önzőség a részéről. Ő viszont úgy érzi, hogy olyat erőszakolok rá, amit ő nem akar.
Szóval hagyjuk az egészet, és mondjuk azt, hogy nem illünk össze? Az összeköltözéssel is annyi, de annyi kifogása akad, pedig lenne tető a fejünk fölött, ahol békésen lakhatnánk...
2011. szept. 30. 22:42
9/28 anonim válasza:
szerintem hagyd, de persze te élsz a helyzetben, neked kell eldöntened.
10/28 A kérdező kommentje:
tudom, dönteni nekem kell, viszont azon is elgondolkozom, ha majd egyedül ülök idős koromban a karfás széken a kutyáim között, és visszagondolok, hogy 20on évesen milyen hülye voltam, hogy volt itt egy srác, aki szeretett, csak a kutyát nem bírta elviselni és ezért dobtam, és ezzel együtt eldobtam magamtól a boldog párkapcsolat reményét is.... akkor nem tudom mit fogok csinálni. :-)
2011. szept. 30. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!