Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem él velem, és azt sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem él velem, és azt sem "engedi", hogy kutyám legyen, én gondolkozom rosszul?

Figyelt kérdés
Nemrég halt meg a kutyusom, szeretnék egy másikat, de a párom nem szeretné, ha majd egyszer összeköltözünk (ki tudja mikor) akkor ő lakásban nem viselné el a kutyát, ezért nem akarja, hogy legyen egy új kutyám. De egy héten egyszer van velem pár óra erejéig a párom, és nem értem, hogy mer beleszólni az életembe, ha alig vesz benne részt. Én komplikálom túl a dolgot, vagy a párom igenis komolyan gondolja a velem való kapcsolatát?
2011. szept. 30. 22:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
26%
és lehetőleg csivava,ahhoz pont ennyi ész elég
2011. okt. 1. 01:20
 22/28 A kérdező kommentje:
figyelj, azért mert a csivava egy kisebb testű kutya, még nem jelenti azt, hogy kevesebb igénye lenne mint egy nagyobb testű fajtársának. A tyúknak is pont annyi esze van, amennyi neked kell. Az én eszemet meg te ne bíráld legyél oly kedves, 1. mert nem ismersz, 2. mert korlátozott gondolkodású vagy, és attól még nem vagyok gyerekes, hogy van egy ilyen irányú vágyam. üdv.
2011. okt. 1. 09:46
 23/28 A kérdező kommentje:
ja és még annyit, hogy a teremtés koronája egyáltalán nem a férfi.
2011. okt. 1. 09:50
 24/28 anonim ***** válasza:
93%
Elég neki egy háziállat: te. De igazságtalan lenne a barátod miatt az összes férfit és párkapcsolatot elítélni.
2011. okt. 1. 14:10
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

nem írtam ha férfi a teremtés koronája. nem attólvagy gyerekes h szeretnél kutyát,hanem a gondolkodásmódod egésze az. ezért írtam h neked még nemvaló párkapcsolat.

és igen,nem kéne ledegradálni a férfiakat,ahogyan te teszed,csak mert mást akar mint te. úgy viselkedsz mint egy 10 éves kiskirálylány. a kommentjeidből ez jön le

2011. okt. 1. 15:54
 26/28 anonim ***** válasza:
61%
ha férfi lennék nekem se kellene egy olyan liba akinek az a dilemma h kutyája vagy szerelme legyen
2011. okt. 1. 15:55
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

kedves 67%-os.

1. vegyed kicsit kultúráltabbra a hangnemet.

2. simán lehet, hogy valaki olyat csalódik az életében, hogy soha többet nem akar párkapcsolatot. (teszem azt pl. megerőszakolták) ezen az elven, amit írtál, akkor ez a lány is gyerekes? gratula.

2011. okt. 1. 15:56
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
ezen az elven nem. én konkrétan rá írtam,ne forgasd ki a szavaimat. ő azért dilemmázik mert a fiú nem akar kutyát,és ezért már el is ásta a kapcsolatot. ez nem normális dolog. vagy valami más is van a háttérben-pl önértékelési probléma-és csak kellett neki egy ürügy amiért visszakozhat
2011. okt. 1. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!