Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem él velem, és azt sem "engedi", hogy kutyám legyen,
én gondolkozom rosszul?
hé hé hé. figyelj. baromi fiatal vagy :)
lehet, hogy 2 év múlva találkozol életed szerelmével, akivel majd lesz egy nagy házatok, 3 cuki gyereketek, meg 2 kutyátok. :)
2011. szept. 30. 22:52
12/28 A kérdező kommentje:
viszont nem szeretem, ha megmondják, hogy mit nem lehet csinálnom, viszont azt is tudom a párkapcsolat kompromisszumok kérdések, viszont ő még nem tett meg értem semmi ilyen nagy nevezetű dolgot, hogy miattam lemondjon valamiről, és ha ezt a kutyás témát felemlegetem, akkor azt mondja, jajj ne tudtam, hogy ezt még a fejemhez fogod vágni és mindig az lóg a levegőbe, hogy "de jössz nekem még eggyel a kutya miatt..." Szóval értetek? Normális dolog ez így? HOgy úgy érzem nekem kell őt megérteni és elviselni, és engem meg folyamatosan próbál korlátozni és pórázon vezetni? - nem akarom hagyni magam.
13/28 A kérdező kommentje:
shanana, nagyon aranyos vagy, remélem a te életed jobban alakul... :)
hááttt :)
igazából eddig 18évet szívtam, de most mintha kezdenének jobbra fordulni a dolgok. :D de alapvetően ilyen hülye optimista természetem van, szóval bármekkorát rúgnak rajtam, sosem keseredek el sokáig. :D
én nem bírnám elviselni azt, hogy megmondják nekem, hogy mit tegyek. és mennyivel jobb egy aranyos kutyus, mint egy hülye pasi. :)
2011. szept. 30. 22:56
15/28 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy az ember élete során mennyi kutyus elvesztését éli át? Nagyon megviselő... Egy kutya a legjobb barát, egy gyerekpótló, egy legjobb lelki szemetesláda és mindig csak örül és mindig szeretetre kész. :-) és mindig megy utánad... hát igen, csak gyerekeket nem lehet neki szülni, különben tuti a kutyát választanám. XD
:D
szerintem most válaszd a kutyust, aztán majd jön egy pasi, aki kutyussal együtt fog szeretni. :)
2011. szept. 30. 23:05
Ennél a fiúnál sokkal jobbat is kaphatsz! Mondd meg neki, hogy ha már rákényszerített a választásra egy kutya és egy patkány között, akkor te a kutyát választottad... -.-
Egyébként úgyis az lesz a vége, hogy magadban kínlódsz, de akkor sem mered bevállalni a kutyust, mert gyáva vagy. A pasid pedig egy szép nap talál egy még engedelmesebb, még készségesebb lányt, akin taposhat, te pedig ott maradsz egyedül, se kutya, se pasi, se önbecsülés..
2011. szept. 30. 23:22
18/28 A kérdező kommentje:
ezért nem fáj, ha vége lesz..... mert akkor jön a kutya. De akkor azt hiszem a pasi ügyeket végleg lezártam. Nők és férfiak tényleg nem értik meg egymást soha. Mindkettő mindig mást akar és mást ért ugyanazon dolog alatt. borzalom.
én se akarnék kutyával,macskával egyéb állattal élni. bírom őket,de nem a lakásban,főleg nem gyerek mellett
2011. okt. 1. 01:18
annyira gyerekes vagy,neked tényleg csak kutya való
2011. okt. 1. 01:19
Kapcsolódó kérdések: