Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem él velem, és azt sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem él velem, és azt sem "engedi", hogy kutyám legyen, én gondolkozom rosszul?

Figyelt kérdés
Nemrég halt meg a kutyusom, szeretnék egy másikat, de a párom nem szeretné, ha majd egyszer összeköltözünk (ki tudja mikor) akkor ő lakásban nem viselné el a kutyát, ezért nem akarja, hogy legyen egy új kutyám. De egy héten egyszer van velem pár óra erejéig a párom, és nem értem, hogy mer beleszólni az életembe, ha alig vesz benne részt. Én komplikálom túl a dolgot, vagy a párom igenis komolyan gondolja a velem való kapcsolatát?
2011. szept. 30. 22:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

hé hé hé. figyelj. baromi fiatal vagy :)

lehet, hogy 2 év múlva találkozol életed szerelmével, akivel majd lesz egy nagy házatok, 3 cuki gyereketek, meg 2 kutyátok. :)

2011. szept. 30. 22:52
 12/28 A kérdező kommentje:
viszont nem szeretem, ha megmondják, hogy mit nem lehet csinálnom, viszont azt is tudom a párkapcsolat kompromisszumok kérdések, viszont ő még nem tett meg értem semmi ilyen nagy nevezetű dolgot, hogy miattam lemondjon valamiről, és ha ezt a kutyás témát felemlegetem, akkor azt mondja, jajj ne tudtam, hogy ezt még a fejemhez fogod vágni és mindig az lóg a levegőbe, hogy "de jössz nekem még eggyel a kutya miatt..." Szóval értetek? Normális dolog ez így? HOgy úgy érzem nekem kell őt megérteni és elviselni, és engem meg folyamatosan próbál korlátozni és pórázon vezetni? - nem akarom hagyni magam.
2011. szept. 30. 22:53
 13/28 A kérdező kommentje:
shanana, nagyon aranyos vagy, remélem a te életed jobban alakul... :)
2011. szept. 30. 22:53
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

hááttt :)

igazából eddig 18évet szívtam, de most mintha kezdenének jobbra fordulni a dolgok. :D de alapvetően ilyen hülye optimista természetem van, szóval bármekkorát rúgnak rajtam, sosem keseredek el sokáig. :D

én nem bírnám elviselni azt, hogy megmondják nekem, hogy mit tegyek. és mennyivel jobb egy aranyos kutyus, mint egy hülye pasi. :)

2011. szept. 30. 22:56
 15/28 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy az ember élete során mennyi kutyus elvesztését éli át? Nagyon megviselő... Egy kutya a legjobb barát, egy gyerekpótló, egy legjobb lelki szemetesláda és mindig csak örül és mindig szeretetre kész. :-) és mindig megy utánad... hát igen, csak gyerekeket nem lehet neki szülni, különben tuti a kutyát választanám. XD
2011. szept. 30. 23:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

:D

szerintem most válaszd a kutyust, aztán majd jön egy pasi, aki kutyussal együtt fog szeretni. :)

2011. szept. 30. 23:05
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ennél a fiúnál sokkal jobbat is kaphatsz! Mondd meg neki, hogy ha már rákényszerített a választásra egy kutya és egy patkány között, akkor te a kutyát választottad... -.-

Egyébként úgyis az lesz a vége, hogy magadban kínlódsz, de akkor sem mered bevállalni a kutyust, mert gyáva vagy. A pasid pedig egy szép nap talál egy még engedelmesebb, még készségesebb lányt, akin taposhat, te pedig ott maradsz egyedül, se kutya, se pasi, se önbecsülés..

2011. szept. 30. 23:22
 18/28 A kérdező kommentje:
ezért nem fáj, ha vége lesz..... mert akkor jön a kutya. De akkor azt hiszem a pasi ügyeket végleg lezártam. Nők és férfiak tényleg nem értik meg egymást soha. Mindkettő mindig mást akar és mást ért ugyanazon dolog alatt. borzalom.
2011. szept. 30. 23:36
 19/28 anonim ***** válasza:
66%
én se akarnék kutyával,macskával egyéb állattal élni. bírom őket,de nem a lakásban,főleg nem gyerek mellett
2011. okt. 1. 01:18
 20/28 anonim ***** válasza:
28%
annyira gyerekes vagy,neked tényleg csak kutya való
2011. okt. 1. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!