Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha a randin a fiú fizet mindent?
A barátnőim azt mondják ,hogy nem kéne hagynom és fele-fele arányban kéne fizetni a költségeket.
De ha a fiú hív engem randira akkor miért baj ha hagyom ,hogy ő fizessen mindent?
Eddig mindig így csináltam és nem volt belőle még semmi probléma.
Nektek mi a véleményetek erről?
# 10
én igen mert ő hívott el randira.
Én soha nem fizettem randin...
még akkor se ha egyszeri alkalom volt...
19L
"7 esnek üzenem,hogy 2 helyen dolgozom se..fejkém! és gondlom azért érintett így a válasz mert egy csoró kis f.sz vagy és nem áll veled szóba egy csaj sem :D :D
Nálad gondlom a randi az gyere leülünk egy padra a belvárosban :D :D"
Magyarán még lenne is bőven pénzed bele adni a költségekbe. Nálad meg gondolom abból áll egy randi ,hogy gyere költs egy csomót a két szép szememre, utána hagy szarhassak a fejedre. Félre értés ne essék én férfiként logikusnak tartom ,hogy én fizetek de azért direkte lehúzni a másikat nem szép dolog. Egyrészt első randin nem illik elvárni a nagy költségekkel járó programot. Másrészt ha meg már előre tudod ,hogy csak egy randi lesz akkor meg ne mondj igent.
milyen nagy költség?
egy kóla?
egy kávé?
első randinak nyilván nem a Bahamákra utaznak..
(ez egy korábbi hozzászólónak megy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!