Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már gy ideje ismerek egy fiút, már elég ideje ismerjük egymást és mindent tudunk egymásról amit tudni kell, de csak most hívott el randizni, nem tudom hogy itt is érvényes-e hogy az első randin nem lehet csókolózni? Megcsókolhatom?
Figyelt kérdés
Egyébként régóta tetszik nagyon! És azt mondta én is neki, csak úgy gondolta még fiatalok vagyunk egy komoly kapcsolathoz, de nem akart hamar elveszíteni. Szeretném megcsókolni, de nem tudom mindent elronthatok-e ezzel!2009. dec. 25. 20:35
1/5 anonim válasza:
elhivott randizni--> még szép, hogy megcsókolhatod :D
2/5 anonim válasza:
csókot csókot:D mit a vihar :D simán megcsókolhatod :) sok sikert:D
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan megcsókolhatod...vagy közeledj hozzá..és majd látod h. neki tetszik e vagy nem:))
Ezzel nem ronthatsz el semmit,mivel őis szeret és ő is vágy rád:D :)
Nyugi.
Sok sikert:)
Egy lány..
4/5 anonim válasza:
mi első randin legalább 1 órát smároltunk :D 2 hetet jártunk... lehet emiatt :D próbáld ki
5/5 anonim válasza:
ez nem szablyszerü hogy mikor kel és mikor nem hanem ahogy jól esik ahogy alkalmad van rá ;b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!