Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék barátnőt?
Figyelt kérdés
Lassan 18 éves leszek és nem találok egy normális lányt. Nem vagyok egy félénk gyerek de ha lányokról van szó akkor kicsit igen. Persze ettől még sok mindent merek mondani stb. Sokszor inkább az a baj hogy nem tudom mikor mit kéne mondani a lányoknak. Néha nem jut szinte semmi eszembe. Eddig normális kapcsolatom nemigazán volt de jól meg voltam, néha voltak kisebb fellángolások hogy jó lenne ha lenne valaki mellettem de mostanában szinte mindig ezt érzem.2011. nov. 17. 21:15
11/11 A kérdező kommentje:
20:36
Köszönöm a részletes válaszodat :)
Megfogadom a tanácsaid :)
2011. nov. 18. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!