Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék barátnőt, aki tényleg szeret? 16/F
Figyelt kérdés
Buadpesten lakok, az iskolában kb. csak fiúk vannak, szóval az kilőve. Nem vagyok egy pörgős , bulizós típus, de szeretek ismerkedni. Kezdeményezni se nagyon szeretek. Fogalmam sincs hol ismerkedhetnék. Mostmár rávettem magam arra, hogy koncertekre menjek haverokkal, de az nem igazán az én világom. Úgy vagyok vele, hogy piával ki lehet bírni. Az a gond, hogy most nem igazán ismerek lányokat. A lányoknak nem is én vagyok az ideálja. Nem vagyok nagymenő bunkó. Ez nem azt jelenti, hogy kuka vagyok, mert szeretem én is jól érezni magam, de én csak belekeveredek mindenbe és nem én csinálom a hangulatot. érzelmesebb vagyok mint az átlag. Külsőmmel sincs nagyobb baj. A testemet dícsérni szokták, sztem a fejemmel sincs gond. Én úgy vélem, hogy jó társ vagyok, mert kitartok mindenki mellet és nem szoktam cserben hagyni senkit.
minél görcsösebben akarod annál inkább nem fog összejönni
16 éves vagy bőőőven ráérsz
pesten meg amugy is százával futkosnak a szebbnél szebb lányok ugyhogy nyugi előbb utóbb jön a hercegnő hidd el
2010. ápr. 15. 20:44
2/11 anonim válasza:
Keress valamilyen hobbit, olyat amit csoportban művelnek és lányok is csinálják, na most én nem tudom hogy neked erre hol lehetne lehetőséged, de a sport jó kiindulópont
2010. ápr. 15. 20:49
3/11 anonim válasza:
ha minden így van ahogy leírtad akkor te vagy a minta pasi nyáron menjél haverokkal strandra fagyizóba v hasonló helyekre és nekem hidd el h nem mindig az ilyen nagymenő bunkók a jók a csajok szemébe jóh bevallom van egy olyan fiú aki teljesen bunkó mégis tetszik de letettem róla mert téll bunkó, ezért a lányok inkább a normális srácokat keresik jah és még ismerkedhetsz közösségi oldalakon:D:D
2010. ápr. 15. 21:05
4/11 A kérdező kommentje:
Délután elég elfoglalt vagyok, konditerembe járok, és kosarazok, ezek meg nem lányos helyek és nem tudnék mást is bevállalni.
De tényleg nem is az a baj, hogy nem találom álmaim nőjét. Hanem, hogy egy lányt se ismerek, akivel beszélhetek, találkozhatok néha, akár barátilag is.
2010. ápr. 15. 21:21
5/11 A kérdező kommentje:
Netet meg már kizártam. Onnan ismertem meg egy tipikus álomlányt, de pár randi után simán lecserélt. Más meg csomó ideig mondta, hogy nemsokára találkozhatunk, aztán miután elment a nyár mondta, hogy bocs nem fog menni. Nekem ennyi csalódás elég volt. Mondjuk megismertem még egy lányt neten, akivel nagyon szeretjük egymást, de szerencsére egyikünk se akar többet szerencsére, mert messze lakik, és így barátként is nehéz kibírni az akár 1 hónapot. Majd nyáron többet találkozok vele, de akkor se fog semmi se változni.
Ismerkednék én, csak nem tudom hogyan. Az ok, hogy elmegyünk haverokkal valahova, de mint mondtam nem vagyok kezdeményező típus. Ha már beszélgetünk, akkor elvagyok, de az első lépést nem tudom megtenni, hacsak nincs valami segítség.
2010. ápr. 15. 21:28
6/11 anonim válasza:
Figyu erre az első lépésesdire az Így jártam anyátokkal c. sorozat adott ötletet. Van az, h "Ismered Tedet?". A lényeg annyi, h van egy lány, barátod megkopogtatja vállát, hogy: Szia, ismered XY-t(a te neved), és erre a a lány feleli, hogy nem, és elkezdtek ismerkedni. Bemutatkozol, megkérdezed a nevét stb. :D
2010. ápr. 15. 21:59
7/11 A kérdező kommentje:
Hát elég érdekes módszer... :D Ennyi erővel én is odamehetnék. :D
2010. ápr. 15. 22:28
8/11 anonim válasza:
nah szóvall én a tegnap 21:05-ös válaszolo vagyok és ha elmentek haverokkal valahova akkor csak egyszerűen mosolyogj rá egy lányra aki teccik,igaz az is valamennyire kezdeményezés:D:D
2010. ápr. 16. 14:42
9/11 anonim válasza:
jóóó tudni, hogy vannak ilyen fiúk akik keresik az ilyen lányokat:)....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!