Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezhetnék barátnőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnék barátnőt, aki tényleg szeret? 16/F

Figyelt kérdés
Buadpesten lakok, az iskolában kb. csak fiúk vannak, szóval az kilőve. Nem vagyok egy pörgős , bulizós típus, de szeretek ismerkedni. Kezdeményezni se nagyon szeretek. Fogalmam sincs hol ismerkedhetnék. Mostmár rávettem magam arra, hogy koncertekre menjek haverokkal, de az nem igazán az én világom. Úgy vagyok vele, hogy piával ki lehet bírni. Az a gond, hogy most nem igazán ismerek lányokat. A lányoknak nem is én vagyok az ideálja. Nem vagyok nagymenő bunkó. Ez nem azt jelenti, hogy kuka vagyok, mert szeretem én is jól érezni magam, de én csak belekeveredek mindenbe és nem én csinálom a hangulatot. érzelmesebb vagyok mint az átlag. Külsőmmel sincs nagyobb baj. A testemet dícsérni szokták, sztem a fejemmel sincs gond. Én úgy vélem, hogy jó társ vagyok, mert kitartok mindenki mellet és nem szoktam cserben hagyni senkit.
2010. ápr. 15. 20:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem szeretek így látatlanba... Te nyugodtan írhatsz... elmondhatod ki vagy, mi vagy, valószínűleg válaszolok is.
2010. ápr. 21. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!