Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezhetnék barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetnék barátnőt magamnak?

Figyelt kérdés

14 vagyok, és még nem volt barátnőm. De már nagyon szeretnék egyet. Az lenne a kérdésem, hogy mik azok a dolgok, amik általában bejönnek a lányoknak. Pl milyen legyen a stílusom, hogy beszéljek velük, mennyire legyek közvetlen stb.

Vagy ha jobb ötletetek van, azt is elmondhatjátok. Hogy viselkedjek, hogy legyen barátnőm?

2011. aug. 2. 18:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerű , ne a gép előtt verd a fasz*d egész nap!!!!
2011. aug. 2. 18:04
 2/16 anonim ***** válasza:

ne játszd meg magad :P az sosem jön be...

viszont ha teljesen kétségbeestél akkor VEGYÉL A BOLTBAN!

3/16 anonim ***** válasza:
természetesen viselkedj. persze, legyél közvetlen, és legjobb ha így vagy vicces, kedves, de határozott. ilyesmik :) amúgy meg minden csajnak más jön be...
 4/16 anonim ***** válasza:
15 éves lány vagyok. Nekem sem volt sose barátom, mégsem rágódom ezen. Még te sem vagy elkésve. Vannak olyanok, akiknek még húszon túl sem volt, de lehet, hogy kvázi 23 évesen megtalálják életük párját, és boldogabbak lesznek, mint azon kortársaik, akik már 14 évesen űzték az ipart. Egyébként ha mindenáron bánt a dolog, akkor ismerkedj, bulizz, találj egy hobbit magadnak, ahol ismerkedhetsz lányokkal.
 5/16 anonim ***** válasza:
19%

Youtube-ra beírod: Csajozási tippek

Keresel egy Mex Deluxe-os videót, és tanulsz!

De szerelmes ne legyél, mert az nagyon sz*r, és ráadásul meg sem érdemli egy lány se, hogy annyit szenvedj érte!

2011. aug. 2. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Utolsó...te akkora egy f.sz vagy, hogy meg sem érdemled egy lány szeretetét.

Kérdező: Semmivel sem vagy elkésve. De ha mégis szeretnél barátnőt, légy önmagad, beszélgess lányokkal, de ne siettess semmit. Sok szerencsét!

2011. aug. 2. 18:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó valamit nagyon nemtud de tuti valami kisgyerek ha nem is testileg de lelkileg igen. Ja és még ne akarj barátnőt majd lesz rá időd később!
2011. aug. 2. 18:15
 8/16 anonim ***** válasza:

úgy bírom, itt mindenki elkezdi, hogy még ne akarj barátnőt.. mi közünk van hozzá? akkor akar, amikor akar, neem? :)

egyébként meg a szerelem nem olyan dolog, hogy fáj, ezért nem leszek szerelmes.. vagy te meg tudod tiltani magadnak?

na mind1.

2011. aug. 2. 18:17
 9/16 anonim ***** válasza:
hehe én is 14 vagyok..:) és van barátom, akivel úgy jöttünk össze, hogy ő szerelmes volt valakibe aki elutasította és én segítettem neki meg rengeteget beszéltünk és szimpatikus volt aztán egyszer elmondta hogy tetszem neki és hogy járnék e vele :)) legyél kedves segítőkész és legfőképpen önmagad :)
2011. aug. 2. 19:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Adj magadra legfőképpen. Ne legyél igénytelen (ne legyen pl zsíros a hajad), ne káromkodj sokat. Ne félj beszélgetni a csajokkal, mert azt megérzik, szval legyél magabiztos(ha csak látszólag is).
2011. aug. 9. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!