Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezhetnék barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetnék barátnőt magamnak?

Figyelt kérdés

14 vagyok, és még nem volt barátnőm. De már nagyon szeretnék egyet. Az lenne a kérdésem, hogy mik azok a dolgok, amik általában bejönnek a lányoknak. Pl milyen legyen a stílusom, hogy beszéljek velük, mennyire legyek közvetlen stb.

Vagy ha jobb ötletetek van, azt is elmondhatjátok. Hogy viselkedjek, hogy legyen barátnőm?

2011. aug. 2. 18:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 leszek, és azt ajánlom neked hogy légy igényes, pl egy férfias parfüm az nagyon jó, légy természetes és figyelmes. Ahogy elnézem az írásodból értelmes gyerek vagy. Sok sikert kívánok. :)
2011. aug. 9. 14:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem egyszerű. Én sokszor voltam szerelmes, és sokszor estem pofára, de ezek elengedhetetlen tapasztalatok, amelyeket érdemes begyűjteni. Azt javaslom, gyakorolj! Menj el randizni olyan lányokkal is, akikbe nem zúgtál bele, csak simán bejönnek neked, így nem is lesz rajtad akkora nyomás. És mire élesben lesz szükség a képességeidre, már flottul fog menni minden.
2011. aug. 9. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem akkor jön valaki akivel jól érzed magad,stb amikor nem is számítanál rá. Ne görcsölj viszont rá annyira szerintem erre a témára, legyél önmagad, és akkor akár a legváratlanabb helyen találkozol valakivel. Én például indén szóbelin találkoztam össze egy sráccal, aki most a barátom (akinek úgy tetszik a pasim) és elhiheted, hogy nem gondoltam volna, hogy ott találkozok egy ilyen fiúval :))) A stílusodat se változtasd meg más kedvéért, mert azzal igazából nem éreznéd jól magad aki nem önmagadért, hanem a felépített "stílusodért" szeretne.

De ez persze csak az én véleményem :) Sok sikert!!

2011. aug. 9. 14:57
 14/16 anonim válasza:
14 éves lány vagyok. nekem sem volt még soha barátom. igazából már sok lehetőségem volt. olyanok. amiket én is akartam..csak féltem.. így elutasítottam a fiút..ez szerintem éretlenségre utal...és ez tényleg a legjobb tanács amit valaha kaphatsz. légy önmagad. abban te vagy a legjobb ;)
2011. aug. 9. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
nagyon értelmesnek tunsz ahogy irták már elottem is.én 14/L vok,nekem voltmár barátom,és aki irta h nem érdemli meg egy lany se h szerelmes légy,igy vannak pasik is akik nem,szal egál.. am proballj emg csajozni valahogyan,tippek vagy vmi,ha gondolod segithetek,de akkor ink.privi v msn mert itt nemtudok:)
2011. aug. 9. 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Kuldj egy kepet es megmondom...:) hol laksz?:P
2012. márc. 7. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!