Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék barátnőt magamnak?
14 vagyok, és még nem volt barátnőm. De már nagyon szeretnék egyet. Az lenne a kérdésem, hogy mik azok a dolgok, amik általában bejönnek a lányoknak. Pl milyen legyen a stílusom, hogy beszéljek velük, mennyire legyek közvetlen stb.
Vagy ha jobb ötletetek van, azt is elmondhatjátok. Hogy viselkedjek, hogy legyen barátnőm?
Igazából szerintem akkor jön valaki akivel jól érzed magad,stb amikor nem is számítanál rá. Ne görcsölj viszont rá annyira szerintem erre a témára, legyél önmagad, és akkor akár a legváratlanabb helyen találkozol valakivel. Én például indén szóbelin találkoztam össze egy sráccal, aki most a barátom (akinek úgy tetszik a pasim) és elhiheted, hogy nem gondoltam volna, hogy ott találkozok egy ilyen fiúval :))) A stílusodat se változtasd meg más kedvéért, mert azzal igazából nem éreznéd jól magad aki nem önmagadért, hanem a felépített "stílusodért" szeretne.
De ez persze csak az én véleményem :) Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!