Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék egy aranyos kedves barátnőt?
Hmm :) Én 17 éves vagyok, és szerintem én is megnéznélek :) Először azt gondolnám, túl zárkózott és félénk vagy, nem lehet? A csajoknak tetszenél, de valami mégis megakadályoz, hogy belemenj egy rendes kapcsolatba, hogy végre összejöjjön valami komolyabb...?
Ha gondolod, beszélgethetünk, és segíthetek kideríteni mi lehet az ok :) Annyira biztos nem bonyolult. Viszont egy valamit tudnod kell; ha válaszokat keresel, csakis egy helyen találod meg őket: magadban. Ehhez van persze egy kulcs is, ha az megvan, ha azt megtalálod...
Mások (pl. itt) csak segíthetnek, merre van a kulcs. De neked kell megtalálnod, magadban a válaszokat!
Remélem nem voltam túl "elvont", viszont tényleg azt gondolom, csak Te ismerheted annyira magad , hogy tudd, mire van szükséged, mik a gyenge pontjaid, és mi az, ami gátol, belülről.
Sok sikert, L.
Kedves L. !
Nagyon örülnék ha beszélgethetnék veled. Küldj e-mailt.
Kedves Kérdező!
21 vagyok, ha gondolod szívesen beszélgetek veled, csak hogy növeljem az önbizalmad...na de amúgy is! Ha mások szerint helyes vagy akkor nincs más dolgod csak írni egy e-mailt! :)
Pusz
Szia!
Ismizni van kedvem Veled.
Nem szoktam a pasi témaimban szorakozni...
20 éves leányzó vagyok.Szeretek minden felerol beszélgetni.Ami a szívemen az a számon is általában.
Ha érdekellek esetleg,az email címemre tudsz írni.
Udv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!