Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete barátnőt hogy szerezhetnék, itt nyíregyen? O. O
Ha még pesten laknék akkor oké ott előfordul de itt hogy?
álmomban tök jól összejöttem egy fekete csajjal totálkedvesvolt meg szép is :'D és nemtudom azóta csak az fog meg... nemtudom h miért...
ezt elmondva haveromnak pedig, a múltkori miatt (hogy belement ő is az én fogadásomba) így bele kellett nekem is abbamennem hogy február 14 ig összejöjjek eggyel...
ahh szarhelyzet, ajánlat akármi?
Két lehetőség van:
Maradj Magyarországon: fekete festék <-> Menj ki Etiópiába.
hé... meghúzom akkor a showderklubbos feka csajt :'D
bár az dagadt... akkor az unokahugát... :'D
Kezdetnek az is megtenné, ha alapból bármilyen nőt összetudnál kaparni magadnak.
De most egészen komolyan, milyen tirpák kis görcs az, akinek tök mindegy milyen érdeklődésű vagy jellemű a lány, csak néger legyen?
Ennyire divat lenne már tajparasztnak lenni?
dehogyis te brécibáló, csak annyiról van szó hogy most nekem olyan kell tehát azt részesítem előnyben attól függetlenül vonz engem más is :'D csak a legjobb most egy négerlenne (y)
szal először gondolkozzál a csöpp romantikus brokipecéragyaddal, utána irjál ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!