Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék barátnőt?
ez a kérdés, vagy hasonló már volt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Nem értem az ilyen kérdéseket. Most erre mit kellene írnunk, egy konkrét tervet vársz?
Gondolom még suliba jársz 16 évesen, nézz körül, valószínű körbe vagy véve lányokkal. Ismerkedj velük, beszélgess velük sokat, próbáld keresni a társaságukat, és előbb utóbb biztosan kialakul valakivel egy kölcsönös szimpátia, amiből akár kapcsolat is lehet. És szerintem olyan nincs, hogy valaki nem szeret bulizni. Nem azt mondom, hogy a lugdurvább éjszakai discokat keresd, hanem biztos vagyok benne, hogy néha tuti van egy-egy lightosabb buli, akár házibuli a haveroknál, ahol jól éreznéd magad, és ilyen helyeken ezerszer könnyebben megy az ismerkedés. Ha kissé gátlásos vagy akkor egy feles sem árthat, de azért persze mértékkel.
Nem értem az ilyen kérdéseket. Most erre mit kellene írnunk, egy konkrét tervet vársz?
Gondolom még suliba jársz 16 évesen, nézz körül, valószínű körbe vagy véve lányokkal. Ismerkedj velük, beszélgess velük sokat, próbáld keresni a társaságukat, és előbb utóbb biztosan kialakul valakivel egy kölcsönös szimpátia, amiből akár kapcsolat is lehet. És szerintem olyan nincs, hogy valaki nem szeret bulizni. Nem azt mondom, hogy a lugdurvább éjszakai discokat keresd, hanem biztos vagyok benne, hogy néha tuti van egy-egy lightosabb buli, akár házibuli a haveroknál, ahol jól éreznéd magad, és ilyen helyeken ezerszer könnyebben megy az ismerkedés. Ha kissé gátlásos vagy, akkor egy feles sem árthat, de azért persze mértékkel.
rendelj egyet a netről, asszem megvan rajta mind a 3 lyuk....
most viccet félretéve, olyna nagy butságot kérdezel... az országban többezer veled egykorú fiú van, aki jóképű, nem jár bulizni és nincs barátnője, aztán egyszer majd azt veszi észre hogy az oltár előtt áll, boldogan, fülig érő vigyorral, és többezer 16 éves srác van, aki azzal henceg, hogy ő már ennyi meg ennyi nőt meg...szott, aztán még 40 éves korára sem lesz senkije... és ahhoz nincs recept, hogy hogyan lehet barátnőd, azt majd az élet hozza magával, majd egyszer lesz és kész, és nem csak bulizással lehet ismerkedni... ismerek olyna párt, akik a buszon jöttek össze pl. , de olyat is, akik csak véletlenül botlottak egymásba szó szerint... az én párom 6 éves korom óta ott volt a szemem előtt, mint legjobb barátom, mégis 18 évesen jöttünk rá, hogy dehát mi különböző neműek vagyunk és ebből még más is lehet! Csak tartsd nyitva a szemed és ne legyél tutyi-mutyi, ha az élet az utadba sodor valakit, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!