Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezhetnék barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnék barátnőt?

Figyelt kérdés
Lassan 18 éves leszek és nem találok egy normális lányt. Nem vagyok egy félénk gyerek de ha lányokról van szó akkor kicsit igen. Persze ettől még sok mindent merek mondani stb. Sokszor inkább az a baj hogy nem tudom mikor mit kéne mondani a lányoknak. Néha nem jut szinte semmi eszembe. Eddig normális kapcsolatom nemigazán volt de jól meg voltam, néha voltak kisebb fellángolások hogy jó lenne ha lenne valaki mellettem de mostanában szinte mindig ezt érzem.
2011. nov. 17. 21:15
1 2
 1/11 JANIkettőezer ***** válasza:
Inkább írj nekem privátot... megpróbálok normális lenni... hátha tudok segíteni.
2011. nov. 17. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:

írjj privt..

15L

2011. nov. 17. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
átérzem.. énis 18 vagyok és pont ez van velem is hogy eddig ugy elvoltam meg nem is nagyon hianyzott semmi komoly, de mostmár megveszek h valami legyen.. :\. tanácsot nemnagyon tudok adni mert még nekem se sikerült kilábalni belőle, de fogadni én is szivesen elfogadnék :D :)
2011. nov. 17. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:

en is igy vagyok :) de ugy latszik en mar igy halok meg...

18/F

2011. nov. 17. 21:50
 5/11 A kérdező kommentje:

21:50

Ettől félek én is de nagyon remélem hogy nem. Pedig nem a kinézetemmel van gond vagy ilyesmi hanem egyszerűen csak nincs szerencsém a nőkhöz.:(

2011. nov. 17. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:

jah így van ez manapság normális lányt nem könnyű találni nekem is sok bajom volt ezzel.

17F

2011. nov. 17. 23:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha nem a 2 kiló sminkel telipakolt dekoltás villantó csajokat bámulnátok...Akkor talán nagyobb sikerrel találnátok normális lányt...

15/F

2011. nov. 18. 16:18
 8/11 A kérdező kommentje:

"Hogyha nem a 2 kiló sminkel telipakolt dekoltás villantó csajokat bámulnátok...Akkor talán nagyobb sikerrel találnátok normális lányt... "

Nekem az olyan lányok nem is tetszenek,normális lányok jönnek be inkább akik szépek de nem ribancok. De hát mégse jön össze semmi...:S

2011. nov. 18. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Először is kezdjük ott hogy nem kell leértékelni a csajokat : "nem találok egy normálist lányt". Ahogy fogalmaztál ezután, valszeg azért mert nem is mész oda beszélgetni egyikhez se. egyik lényeg hogy ne ess abba a hitbe hogy : jócsaj = r.. csaj , csunyácskább lány = normális lány. Mivel a szépek is lehetnek normálisok, + a csúnyák is r..cok. Nos figyelj, ha egy csaj jól néz ki attól lehet normális is.

És akkor a válasz a kérdésedre :

-Menny szépen oda beszélgetni

Hogy hogyan? nyeld le szépen a félelmedet és menny oda és legyél őszinte, pl : megtetszett egy lány a buszmegben , mit csinálsz? őszinteség , tehát : Odamész : Szia, aranyosnak tűntél és igaz egy kicsit félek de nem bírtam ki hogy ne jöjjek ide és ne ismerjelek meg. - Nos egy ilyen mondatra , ha van barátja általában leesek mit akarsz és közli, ilyenkor tudomásul vetted NEM A TE HIBÁD és mész tovább. Lehetőleg ha belül nem is de legyél magabiztos : lassan érthetően beszélj, nézz a szemébe , ne hadonássz a kezeiddel, pl ha ideges vagy nehogy zsebre rakd mert olyankor egyből leesik hogy ideges vagy. ha úgy mész oda hogy zsebre rakott kézzel akkor nincs gáz. Igen lehet hogy félsz, de fogd fel úgy mint egy játékot : amiben csak te nyerhetsz : Ha elutasít, akkor ő vesztett mert nem kapott meg téged, ha összejön akkor te nyertél mert összejött. Nem azt mondom hogy nézd le őket, de ez a gondolkodás segíthet az önbizalomban.

-Ne ess reményekbe , tehát ha odamész egy csajhoz és pl megvan a teljes neve ( internet ) vagy telefonszáma ( ez lenne a normális ) akkor ne ess abba a hitbe hogy akkor most ő életed szerelme.

Csöndes típus vagy akkor ez van. tehát akkor őszinteség : barátaim szerint én egy elég csöndes típus vagyok , de veled szívesen elbeszélgetnék, például képzeld ... ami történt veled. De ez inkább ha már randiztok vagy valami.

Szerintem a férfiaknak nincs szükségük nő barátra. Tehát amikor egy csajt fel akarsz szedni , akkor ne az legyen hogy most hű de sokat beszéljünk..egy telefonszám megoldható kb 2 perc alatt és egy ölelés , megszolításnál pl egy kézfogás , aztán balra el! majd ha randiztok lehet ez a dolog , de ott vannak a normál témák.. zene,hobby,család,ünnepek stbstb.

Szóval kérlek szépen ne legyél ilyen kis magadba forduló .. tudtommal a nők szeretik az olyan férfiakat akik megvannak elégedve magukkal.

ja és még valamit tisztázzunk le, ( saját vélemény, ha ezt látja egy nő/csaj/lány , ahogy tetszik, igazolja már hogy így van-e , csajokkal nem dumálok erről ) lényeg hogy kb ilyen legyél : nyílt,bátor ( pl amikor oda kell menni egy csajhoz mert tetszik, ne tétovázz, általában ha nem mész oda első pöcre jönnek a negatív gondolatok és akkor már nem is mersz odamenni, szóval egyből! ) , őszinte , egyenes ( mond ki amit gondolsz , de azért ne ilyeneket hogy : hű de ... ) a zárójelhez kapcsolódik : kedves és udvarias, de ne nyálas! tehát ne csak az érdekeljen amit ő akar, hisz neked is van saját véleményed és akaratod. legyél figyelmes ( ez az a dolog ami feltétlen bejön minden csajnak , pl elöző télen találkoztam egy lánnyal , 2. randi : fázott és didergett, egyből átöleltem és szó sem kellett.. azután nem bírta elfelejteni ezt.., attól hogy kedves vagy legyél szigorú is. Van véleményed mint mondtam, meg tudod védeni magad , és nem az az első hogy neki bejöjj, hanem az hogy magaddal elégedett legyél( itt szögezném le hogy ne találj ki magadról dolgokat, csak magadat add!!!). legyél kiszámítható - viccesnek hangozhat , de a csajok szeretik amikor igazuk van( bár ki nem?:D ). ha kiszámítható vagy akkor úgy érezhetik ők most ügyesek, mert megtudják kb saccolni mit akarsz csinálni :). És nem árt ha nem vagy gyenge, azaz legyél erős, szeretik ha biztonságba vannak melletted.Meleg tekintet.. sokat számíthat :D. Az pedig nem gáz ha odafigyelsz magadra ( higénia , ápoltság ) , nem attól férfi a férfi hogy büdös..

még 1 tévhit amit nem szabad elhinned : A csajoknak nem a ... pasik jönnek be!!! csupán azért jönnek be nekik mert lehet hogy így,meg úgy és elég csúnyán , de nagyon őszinték és csak azért mondják azt amit ,mert ők így akarják, tehát nem feltétlen a csaj kedvében akarnak járni..Hidd el nekem ha ugyan így őszinte vagy és ilyenek nélkül az szerintem 6x jobban bejön egy csajnak.

Ha a csaj nem akar veled találkozni stb nem jön össze, akkor meg ne érdekeljen, hisz van még rengeteg csaj.

Elég sok mindent leírtam , most ilyen kis segítőkész hangulatomban voltam, csak mert nagyon jó hetem volt ( összejött egy csajjal és vagy 9-5ös dogát írtam) Szóval ne legyél ilyen kis tunya vagy nem tudom mi, fel a fejjel!

16/F

2011. nov. 18. 20:36
 10/11 JANIkettőezer ***** válasza:
Nos, nem kell privátot írnom, pedig már félig megvolt.
2011. nov. 18. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!