Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít az, hogy egy pasinak milyen kocsija van?
Kedves 11:12:
Szavaidból fröcsög az irigység - a szöveged pedig azokra a lusta és tehetségtelen emberekre jellemző, akik ahelyett, hogy tanulnának és dolgoznának rendesen, inkább csak nyavalyognak.
Annak pedig, aki azt írta, hogy aki 10 milliónál drágább autóval jár, az nem tisztességesen kereste meg rá a pénzt:
Ez szintén egy valótlan általánosítás - legfeljebb annyi igaz belőle, hogy a luxusautókkal közlekedők (és ezalatt nem a 10, hanem inkább a 20 millió feletti értékű autókra gondolok) 80-90%-a valóban leginkább adócsalásból / egyéb tisztességtelen üzelmekből, illetve gazdasági erőforrását messze meghaladó hitelből vette a gépjárművet. De azt állítani, hogy ez 100%-ra igaz lenne, butaság, vannak tisztességes és sokat dolgozó gazdagok - aki generálisan állít ilyet, annak csak savanyú a szőlő.
ma 11:12
nyomorultak dühe... :D szánalmas. Ömlik belőled az ostoba előítélet, és személyeskedsz. Hiába vagy 22 éves, nagyon sok dologról lövésed sincs.
Hát, hadd gratuláljak ezen értelmes megnyilvánulásodhoz!
Csak pár dolgot mondanék:
1: 22 éves csitriként nem becsmérelnék egy 3 diplomás embert, pláne nem látatlanban....
2: Nem hiszem, hogy a tanácsadók tehetnek a bankok pofátlanságáról
3: A tőzsdén döntik el a valuták állását, és nem a bankokban
4: Mi köze van egy amerikai banknak az euróhoz? (nekik sem jó ez így)
5: Nem az euró erősödik, hanem a forint gyengül
6: Azért ha felajánlanának egy ilyen munkát, biztos nem utasítanád vissza, vagy ha igen, hülyébb vagy, mint hittem!
Az intelligencia és a tanultság nem összekeverendő dolog :)
Az indok a vélemény nyilvánításra adott volt: a foglalkozása.
Abba pedig nem mennék bele, hogy az amerikaiaknak miért érdeke, ha gyengül az eurózóna. Mert ugyebár 1-1 tagállam csődbe juttatásakor bizony gyengül. Nem is kicsit. Írország, Görögország, Portugália, Olaszország és lassacskán mi. De tényleg nem fejtem ki... úgysem olvassa olyan, aki tovább látna az orránál.
Sziasztok!
Néztem ezt a szép csevelyt,hát elég aggasztó a népre nézve.Szerintem sokat számít,hogy milyen autód van.Elhiszem ,hogy nagyképűségnek tűnik,de én is egy Maserati quattroportéval járok.Nekem édesapám vette ,de én megérdemlem ugyanis nem a hereverő zónába tartozom.Mit rinyál az aki még egy érettségi se tud lerakni vagy azt is csak éppen kettes szinten?És hidd el ,hogy ha egy ilyen autóból nem nagyképű ,2. villágháborús mellényel szálsz ki akkor az emberek is másképp néznek rád.Tudom mert én is utálom azokat aki kiszáll a bmw ből és az istenfaszának érzi magát,miközben összelopcsta,csalta az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!