Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyit számít az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyit számít az, hogy egy pasinak milyen kocsija van?

Figyelt kérdés

Mi a benyomásod ha egy pasit:

- Suzuki Swift-ben

- Volvo S80-ban

- Vagy egy új Opel Astrában látsz?

2011. nov. 14. 23:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
volvoban jól lehet mutatni ám
2011. nov. 14. 23:37
 2/14 anonim ***** válasza:

már aki jól mutat.

nem az számít milyen kocsid van, hanem hogy mennyire passzol hozzád, mennyire szereted, hogy vezeted.

2011. nov. 14. 23:38
 3/14 anonim ***** válasza:
nekem nem számit.. csak legyen :) télen elég rossz motorozni vagy gyalogolni :S
2011. nov. 14. 23:41
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Ennyit számít a kocsi? Akkor le is mondok a kapcsolatkról...
2011. nov. 14. 23:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha lehetne én a páromnak BMW X-ost választanék...mármint hogy vele járjak, ne egy emberrel. :D
2011. nov. 14. 23:58
 6/14 anonim ***** válasza:
*X6
2011. nov. 14. 23:58
 7/14 anonim ***** válasza:
ha egy BMW-d van, akkor k*rva sokat számít, ha a nagyfater rohadó skodája, akkor egyáltalán nem számt
2011. nov. 15. 00:27
 8/14 /Anita_'94/ ***** válasza:

Néha azért egyéb célokra is használható egy kocsi, szóval bármi jó, ami nagyobb egy kis Polskinál :D

A barátomnak VW Bora van, szerintem az tökéletes. Nyáron magyarázott valami sx4-ről, hogy az mégiscsak új kocsi lenne, meg ilyenek, de szerencsére nem cserélte le (ez is tök újnak tűnik).

Amúgy itt a városban szerintem felesleges fenntartani egy kocsit, de Ő vidékről jár be suliba.

2011. nov. 15. 08:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Igazából nincs semmi benyomásom, hogy milyen kocsiban látok egy pasit.

Páromnak egy 12 éves Nissan Almeraja van (1.3-as asszem) a célnak tökéletesen megfelel, amikor megismerkedtünk, akkor még nem is volt neki kocsija.

2011. nov. 15. 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem számít és igazából örülök neki, hogy még nincsen. Tudom magamról, hogy nagyon elkényelmesednék. Jövőre akar egyébként venni, az nyilván egy használt, régi autó lesz, de nem bánom. Megdolgozik a pénzéért és nekem sokkal többet ér az, ha a saját lábán áll és a maga pénzéből veszi a dolgait(pl. egy régi suzuki), minthogy apuci ajándéka legyen(bmw).

22N

2011. nov. 15. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!