Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyit számít az, hogy egy pasinak milyen kocsija van?
Mi a benyomásod ha egy pasit:
- Suzuki Swift-ben
- Volvo S80-ban
- Vagy egy új Opel Astrában látsz?
már aki jól mutat.
nem az számít milyen kocsid van, hanem hogy mennyire passzol hozzád, mennyire szereted, hogy vezeted.
Néha azért egyéb célokra is használható egy kocsi, szóval bármi jó, ami nagyobb egy kis Polskinál :D
A barátomnak VW Bora van, szerintem az tökéletes. Nyáron magyarázott valami sx4-ről, hogy az mégiscsak új kocsi lenne, meg ilyenek, de szerencsére nem cserélte le (ez is tök újnak tűnik).
Amúgy itt a városban szerintem felesleges fenntartani egy kocsit, de Ő vidékről jár be suliba.
Igazából nincs semmi benyomásom, hogy milyen kocsiban látok egy pasit.
Páromnak egy 12 éves Nissan Almeraja van (1.3-as asszem) a célnak tökéletesen megfelel, amikor megismerkedtünk, akkor még nem is volt neki kocsija.
Nekem nem számít és igazából örülök neki, hogy még nincsen. Tudom magamról, hogy nagyon elkényelmesednék. Jövőre akar egyébként venni, az nyilván egy használt, régi autó lesz, de nem bánom. Megdolgozik a pénzéért és nekem sokkal többet ér az, ha a saját lábán áll és a maga pénzéből veszi a dolgait(pl. egy régi suzuki), minthogy apuci ajándéka legyen(bmw).
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!