Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 körüli nők azt nézik hogy mekkora lakása, milyen drága kocsija van a pasinak vagy inkább az számít, hogy valamilyen legyen?
Változó.
A nőim többnyire 30 körüliek és se lakásom se kocsim. :D
Szerintem nem csak a 30 körüliek vannak így, hanem sokkal fiatalabb lányok is. Csak az a lényeg, hogy a pasiukkal hol voltak kirándulni, mit kaptak ajándékba.... stb.
Én 25 éves lány vagyok, egyetemista. A barátom dolgozik, de a pénzt a havi fizetendő dolgokra, autóra költi. Én őt nagyon szeretem, és számomra az a fontos, hogy vele lehessek. De ha a barátnőimre nézek, akkor már néha hülyének érzem magam, hogy túl szerény vagyok, vagy mi??... Mert ők talán össze sem jöttek volna egy olyan pasival, aki nem viszi el őket ide-oda kirándulgatni, vagy hétvégente beülni valami drága helyre kávézgatni. De én ezt gusztustalannak találom. Sosem tudnám kihasználni a párom. Én nem az anyagiakat nézem. A lényeg, hogy szeressük egymást és együtt legyünk majd sikeresek, boldogok. És ha kell együtt gazdagodjunk meg. Mert igen, fontos a pénz is, de hiába vagy gazdag, ha nincs senki, aki igazán szeret és akit igazán szerethetsz!!!
Teljesen mindegy.
Nem ezt nézem. Nekem fontosabb az, hogy mennyire vagyunk meg jól egymással, a harmónia.
Nekem se az a fontos, hogy mije van, hanem, hogy szeretjuk-e egymast. En egy biztonsagi orhoz mentem hozza 25 evesen, es 4 evig egy garazsbol atalakitott alberletben laktunk. Nem szamitott, mert egyutt voltunk.
Az autorol meg annyit, hogy inkabb sajat autora hajtok. Mit kezdjek maseval? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!