Van egy hófehér textilbőr ülőgarnitúránk. A gyerekek "lelakták" tollnyomok, tej-kajafoltok. Már domestossal is próbáltam tisztítani. Nagyon elcsúfítja a nappalit, de nem szívesen vennék újat ez is drága volt. Ismertek valamilyen hatásos szert?
Le kell festetni bőrfestékkel, keress rá a neten, vannak akik ilyennel és egyéb bútor felújítással foglalkoznak.
A Brillance cég felületápoló és tisztítószerével. PH 8
Lásd.: www.tisztitoszer.hu
Nem vagyok a cég reklámfőnöke, de lassan fizethetnének is nekem, mert e szeren kívül az ablaktisztító és a vízkőoldójuk is remek, és mint házasszony a legnagyobb megelégedéssel használom ezeket. A takarítás nem tart sokáig, s minden látványosan szép.
Nézd meg a honlapjukat, ott meg is rendelheted, amire szükséged van, és házhoz is szállítják. Ja, és nem drágák!
Köszönöm a válaszokat (kivéve az utolsót).
Felvettem az ajánlott cégekkel a kapcsolatot és mielőtt még rendeltem volna tettem egy utolsó próbát. Flóraszept+dörzsiszivacs+2 óra sikamika. Nagyon szép lett. A tollnyomok maradtak meg benne egyedül de csak halványan. Gondolom idővel majd azok is "elkopnak" belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!