Mennyire hatásos a rovarcsapda? Használja valaki a gyerekek miatt?
Figyelt kérdés
2 éves a kislányom és pár hét múlva születik meg a kistesó. Sajnos a szúnyogháló ellenére minden este beszökik valahogy a lépcsőházból 3-4 szúnyog. Mivel a védőnő a kistesó miatt nem ajánlja az elektromos riasztót (éjszakára meg nem akarom bekenni semmivel a gyerekeket) ezért gondoltunk a rovarcsapdára (aminek kék fény van a belsejében és elméletileg odavonzza a szúnyogot). Használ valaki ilyet? Mennyire hatásos?
Előre is köszi a választ!
2010. júl. 1. 14:24
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk ilyen van (csak lila a fénye, nem tudom mi a különbség), hatásos. Persze ha van más fényforrás, akkor a szúnyog oda megy.. Éjjel, mikor nem megy a tévé, kinyírja a vérszívókat.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi, szerintem a kék vagy lila fény ugyanaz lehet...
Valaki más esetleg használ még ilyet? Jobb lenne több véleményt is olvasni... :-)
2010. júl. 5. 13:38
3/3 anonim válasza:
Szia!
2 hete vettem és, tényleg jó! A sötét szobában magához vonza a szúnyogokat! Tescoban most 1990.-!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!