Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít az, hogy egy pasinak milyen kocsija van?
Szerintem nem számít,hogy van-e kocsija vagy nincs.(inkább lakása legyen!!!!hehe..de ezt is csak azért mondom,mert nekem is van lakásom)
Ha van neki kocsija,akkor pedig tök mindegy milyen,a lényeg,hogy legyen belül rendezett(tiszta stb),de ami a legfontosabb,hogy vezessen biztonságosan.
Leírtam... én eleve komolytalannak tartom az olyan fiúkat (mert maximum ha 25 évesek lehetnek), akiknek tuningolt autójuk van.
Audi, Merci, BMW ezek mind olyanok, amik szintén nem keltenek bennem pozitív érzést a tulajdonos iránt. Nekem ez a maffiózó/újgazdag p.cs kategória.
Az elegánsabb autók pedig komoly üzletembereket jellemzik. Olyanokat, akiknek van pénze, de tiszteletet akar kiváltani a puszta megjelenésével is. Saab, Volvo például.
És vannak azok az emberek, akiknek átlag autójuk van pl Citroen, Peugeot, Mazda, Toyota stbstb. Róluk nincs általános véleményem, csak annyi, hogy valószínűleg nem gazdagok ergo becsületesek, nem hivalkodóak...
Szóval nekem sokkal jobban imponál egy átlag, hétköznapi autó, mint egy a fentebb felsoroltak közül.
22/L
ja, ha sok pénzem lenne én sem kocsira költeném,hanem mondjuk lenne 5 karórám, köztük néhány Omega is,mert én azokat szeretem, pedig lány vagyok :D és lennének szolid,de értékes ékszereim.
szóval a fiútól sem várom el,h fullos kocsija legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!