Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire aljas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire aljas?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyszer találkoztam, az interneten ismertem meg, totál kedves volt, azt mondta/írta élőben is(!), hogy szimpatikus vagyok neki, semmi baja velem... Erre mi történt a találka után? Se kép, se hang, eltűnt, letiltott szó szerint mindenhonnan, és a mai napig nem értem mi történt! Hogy tudott a szemembe hazudni mosolyogva, tényleg ennyire gonoszak a nők? Én nem tudnék senkit így becsapni... Hozzáteszem, volt közös témánk is a randin, semmi jel nem utalt arra, hogy baja lenne velem!
2011. okt. 27. 15:41
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
47%

Azért tette meg, mert megteheti, a szép fiatal nőkre van kereslet, és ez nem függ attól, hogyan viselkednek Veled, vagy mással, ez az ő piaci értékét nem befolyásolja, csak az, ha mondjuk 8 kg-t meghízna.

És attól, mert esetleg ezt olvassa, még nem kaphatod meg, mert ahhoz Neked kellett volna szépnek születned. A nők mindig 2 kategóriával jobb pasit akarnak, mint ők maguk. Lejjebb kell adnod az igényeidet sajnos, mert ilyen a piac.

2015. febr. 9. 15:31
 52/53 anonim ***** válasza:
Fogadásból talizott veled.
2015. júl. 17. 20:41
 53/53 anonim ***** válasza:
Igen,vannak nagyon aljas és gerinctelen emberek,és vannak,akik szimplán csak gyávák a szemedbe mondani az igazságot.Te most haragszol erre a lányra,és sértve érzed magad,ami teljesen érthető és jogos,de ez nem feltételezi azt,hogy ő gonosz.Talán csak túl buta érzelmileg és minden téren ahhoz,hogy méltó módon kezeljen.Nőként engem is sokszor porig aláztak,mert hagytam,mert olyan emberekkel álltam szóba,akik meg sem érdemelték volna.Ha az ilyen emberek hátat fordítanak neked,azokért bizony abszolút nem kár.Legyen az férfi vagy nő,ezt a fajtát nem kell sajnálni.Nem melletted van a helye.
2015. júl. 17. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!