Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire aljas?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyszer találkoztam, az interneten ismertem meg, totál kedves volt, azt mondta/írta élőben is(!), hogy szimpatikus vagyok neki, semmi baja velem... Erre mi történt a találka után? Se kép, se hang, eltűnt, letiltott szó szerint mindenhonnan, és a mai napig nem értem mi történt! Hogy tudott a szemembe hazudni mosolyogva, tényleg ennyire gonoszak a nők? Én nem tudnék senkit így becsapni... Hozzáteszem, volt közös témánk is a randin, semmi jel nem utalt arra, hogy baja lenne velem!2011. okt. 27. 15:41
11/53 A kérdező kommentje:
"Igen is kapitány!
Lépj tovább,ez a hajó elúszott."
Nem az volt a kérdés, hogy ÉN mit tegyek!!! Szövegértésből hányas voltál?
2011. okt. 27. 16:03
12/53 anonim 

válasza:

Én ötös.Te 0.
Bizonyítás:
Kérdés:Mit tegyél te?
Válaszom:Lépj tovább,ez a hajó elúszott.
:)
13/53 A kérdező kommentje:
Titokban abban reménykedem, hogy a "tisztelt úrihölgy" is olvassa a kérdést, ugyanis szokta látogatni az oldalt...
2011. okt. 27. 16:06
14/53 anonim 

válasza:

nem voltál elég alfa, ennyi
a lányok nem mindig azt mondják amit gondolnak, magyarán hazudnak. Evolúcióilag így van bennük nem tehetnek róla
F18
15/53 anonim 

válasza:

Hogy hívják? Csak a neve kezdőbetűjét mondd el.
16/53 A kérdező kommentje:
"Én ötös.Te 0.
Bizonyítás:
Kérdés:Mit tegyél te?
Válaszom:Lépj tovább,ez a hajó elúszott."
A kérdés így szól: Hogy lehet valaki ennyire aljas?...
2011. okt. 27. 16:07
17/53 A kérdező kommentje:
"Hogy hívják? Csak a neve kezdőbetűjét mondd el."
A neve kezdőbetűje: V.
2011. okt. 27. 16:09
20/53 A kérdező kommentje:
"Csak nem Vivien?"
Nem! A nevének első két betűje: VA
2011. okt. 27. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!