Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire aljas?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyszer találkoztam, az interneten ismertem meg, totál kedves volt, azt mondta/írta élőben is(!), hogy szimpatikus vagyok neki, semmi baja velem... Erre mi történt a találka után? Se kép, se hang, eltűnt, letiltott szó szerint mindenhonnan, és a mai napig nem értem mi történt! Hogy tudott a szemembe hazudni mosolyogva, tényleg ennyire gonoszak a nők? Én nem tudnék senkit így becsapni... Hozzáteszem, volt közös témánk is a randin, semmi jel nem utalt arra, hogy baja lenne velem!2011. okt. 27. 15:41
1/53 anonim 

válasza:

Sajnállak, de erre most mit lehet szerinted mondani? Nade a fő, hogy kipanaszkodtad magad. Ha ettől jobb, akkor már megérte.
3/53 anonim 

válasza:

Pasiban is van ilyen!
Utólag azt mondom, jobb is, hogy ilyen volt velem az illető.
Ugyanis most nálam 8 évvel fiatalabb párom van, aki az illető aljas pasitól szintén fiatalabb, nála helyesebb, sokkal figyelmesebb, még a szexben is jó, szóval SUPER:-)
Lesz majd Neked is olyan nő, aki méltó párod lesz!!
5/53 anonim 

válasza:

Azért a "behaláloztam" sem rossz.
6/53 A kérdező kommentje:
" "Super".Ezen behaláloztam.:D"
Most őszintén! Mi nevetnivaló van a másik szomorú sorsán??! Járnál te így...
2011. okt. 27. 15:54
7/53 anonim 

válasza:

Szövegértés 0?
Azt írta,hogy jól járt..Tetszett a "Super".
Problem?
8/53 anonim 

válasza:

"Azért a "behaláloztam" sem rossz."..
Igyekszik az ember..:))
9/53 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok!... De ha jól tudom, ez a szabályzatban is benne van!
2011. okt. 27. 15:59
10/53 anonim 

válasza:

Igen is kapitány!
Lépj tovább,ez a hajó elúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!