Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire aljas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire aljas?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyszer találkoztam, az interneten ismertem meg, totál kedves volt, azt mondta/írta élőben is(!), hogy szimpatikus vagyok neki, semmi baja velem... Erre mi történt a találka után? Se kép, se hang, eltűnt, letiltott szó szerint mindenhonnan, és a mai napig nem értem mi történt! Hogy tudott a szemembe hazudni mosolyogva, tényleg ennyire gonoszak a nők? Én nem tudnék senkit így becsapni... Hozzáteszem, volt közös témánk is a randin, semmi jel nem utalt arra, hogy baja lenne velem!
2011. okt. 27. 15:41
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy,hogy férfi-e,vagy nő az illető,emberből van.Azért,mert van egy pár köcsög ember a Földön,nem kell mindet előre elítélni.Most már igazán felfoghatnád,hogy még van esélyed normális kapcsolatot létesíteni nővel.Remélem így tiszta.
2011. okt. 27. 17:17
 32/53 A kérdező kommentje:

Aha.

Azokat a válaszadókat is hiányolom, akik állandóan azt hangoztatják, hogy a lusta, kocka embereknek nincs nőjük! Tessék! Én próbálkoztam! Ez lett belőle! Erre mit tudtok mondani nagyokosok?!

2011. okt. 27. 17:22
 33/53 anonim ***** válasza:
Próbálkozz tovább,te "kocka"!
2011. okt. 27. 17:23
 34/53 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező! Én erre csak azt tudom mondani, hogy egy volt munkatársammal a nőkről beszélgettünk,és ő csak ennyit mondott: "Megmondta a nagyanyám is,hogy fiam a vászoncselédnél (nőnél) mocskosabb élőlény nincs a világon" ,majd hozzátette a srác,hogy igaza volt az öreglánynak.
2011. okt. 27. 18:07
 35/53 anonim ***** válasza:
45%
A legtöbb nő ilyen, engem ezért se érdekel már,hogy komoly kapcsolat reményében keressem bármelyiket is, mindegyiknek lesz valami kínja mindig. Inkább ha majd tehetem elmegyek prostikhoz, ott legalább azt kapom,amiért fizetek,nem kell gondolkozni, meg görcsölni,hogy mit mondjak, milyen szöveg jön be nekik. Ja és mindegy hogy 18 éves, 20-on éves esetleg 30-as vagy 40-es nőről van szó, egyikben sem szabad megbízni.
2011. okt. 27. 18:19
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsánat, de ne egyetlen nő miatt és egyetlen próbálkozás miatt szidd már a világot.

Léteznek rendes nők is, ezt bizonyítják a működő párkapcsolatok és házasságok is.

Szóval azért, mert valaki mesteri hazudozó (vagy csak elment a nete) attól még nem szemét a teljes női nem.

Az pedig a saját problémád,ha egy negatív tapasztalat után feladod a dolgot.

2011. okt. 27. 18:55
 37/53 anonim ***** válasza:
50%
Ha ezt nekem (ma 18:19) írod, akkor megnyugtatlak,hogy nem egyetlen nő miatt írtam amit írtam, próbálkoztam már több nőnél is, mindegyiknél az az eredmény, semmi. A nőknek csak az kell, aki jól néz ki, mást elsem fogadnak, akármennyire normális, akármit csinálhat. Ja, amiket írok,azt mind tapasztalatból írom.
2011. okt. 27. 20:54
 38/53 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek válaszoltam, a te válaszodat nem is olvastam eddig,de most átfutottam.

Neked egyszerűen nincs szerencséd, vagy elrontasz valamit.

Tudod elég sok ember él ezen a Földön és nem sejti milyen mázlista az, aki ennyi ember közül hamar megtalálja a párját, aki egy ebből a rengetegből. Nekem is vannak rossz tapasztalataim, na és akkor mi van?

Két egyforma ember sem létezik, nem lehet általánosítani, kategorizálni és ugyanúgy kezelni mindenkit.

Ha úgy érzed eleged van, akkor tarts egy kis szünetet és próbálkozz újra. Mégis mit veszíthetsz?

A kérdezőre természetesen az előző válaszom vonatkozik, egy rossz tapasztalat és feladja az egészet. Azért legalább egy férfiben legyen már kitartás.

2011. okt. 27. 20:58
 39/53 anonim ***** válasza:
53%
azt rontottam el,hogy nem születtem jóképűnek, de mindegy,nem érdekel már az egész. Inkább arra válaszoljatok,hogy milyen újítások lesznek itt gyakorin?
2011. okt. 27. 21:30
 40/53 anonim ***** válasza:
63%

A jóképűség szubjektív. A fellépésen és ezen felül a kisugárzáson múlik minden. Ha magadat nem látod szépnek, akkor senkitől ne várd el ugyanezt.

Az újításokról pedig fogalmam sincs, de nemsoká kiderül :)

2011. okt. 27. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!