Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire aljas?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyszer találkoztam, az interneten ismertem meg, totál kedves volt, azt mondta/írta élőben is(!), hogy szimpatikus vagyok neki, semmi baja velem... Erre mi történt a találka után? Se kép, se hang, eltűnt, letiltott szó szerint mindenhonnan, és a mai napig nem értem mi történt! Hogy tudott a szemembe hazudni mosolyogva, tényleg ennyire gonoszak a nők? Én nem tudnék senkit így becsapni... Hozzáteszem, volt közös témánk is a randin, semmi jel nem utalt arra, hogy baja lenne velem!2011. okt. 27. 15:41
41/53 A kérdező kommentje:
Minden esetre én még mindig bízom abban, hogy a lány talán látja ezt a kérdést...
2011. okt. 28. 15:30
42/53 cathilina 

válasza:

Lehet, hogy nem veled van a baj, és a csaj sem egy aljas szemét. Én például menekülő típus vagyok, s bár jobb szeretem tisztázni a dolgot a pasikkal, extrémebb esetben ilyen is előfordulhat, nem azért, mert direkt ki akarok b*szni velük (általában az utolsó pillanatig reménykedem, hogy végül haverok leszünk), hanem mert képtelen vagyok párkapcsolatot létesíteni.
43/53 A kérdező kommentje:
A kommunikáció manapság, a Facebook korában már ismeretlen?! Miért kell menekülni, miért nem lehet MEGBESZÉLNI a dolgokat?!
2011. okt. 31. 22:44
44/53 anonim 

válasza:

Szerintem örülj neki! Komolyan! Nekem is hasonlóan induló sztorim volt. Találkoztunk sokszor, nagyon jól éreztük magunkat és persze szerettem volna közeledni, ami nem volt újdonság a számára, mert kb. a harmadik alkalommal megbeszéltem vele. Sajnos az idióta exéből azóta sem tudott kigyógyulni,ezért képtelen a továbblépésre, így 2,5 hónapom ment rá látszólag tök feleslegesen! Szóval én örültem volna, ha az első találkozás után hasonlóan járok, mint Te. Most nem olyan jó, de próbálok nem rá koncentrálni. szerintem tedd Te is ezt.
45/53 cathilina 

válasza:

Kérdező, ha elolvastad volna amit írtam, látnád, hogy a kommunikáció része a dolognak, és ha nem esik le neki, hogy tényleg nincs esélye, max akkor szakítok meg minden kapcsolatot. És előbb szabadulnék meg az összes bőrömtől egy sajtreszelő segítségével, mint hogy a facebookon szervezzem a szerelmi életemet...
46/53 anonim 

válasza:

szerintem egyszerű a válasz. a lány nem feltétlenül aljas vagy gonosz volt.szerintem szimplán nem merte neked randi után megmondani hogy nem tervez veled.lehet túl magabiztos a kisugárzásod és attól félt hogy addig fogod őt ott nyúzni kérlelni míg kénytelen kelletlen beadja a derekát.most jobb lett volna ha eljön legközelebb fintorogva??
47/53 anonim 

válasza:

Legközelebb kevesebbet sírj,és akkor jó lesz a randid.Meg nem ártana más pulcsit is felvenni néha,az a rózsaszín amúgy is nyomi.
48/53 Babuci222 

válasza:

Rájött, hogy tévedett!Ami nem volna baj, de azt a másik tudomására nem hozni aljasság, gyávaság, az ilyen nőt ne is sajnáld.
49/53 anonim 

válasza:

Örülj, hogy nem kell látnod többé!
A nők nem aljasok alapból, de tény sok a maunikasón és a birkakrisztianon szocializalódott csitri. Amúgy ezért tartom gáznak a társkeresőket, az emberek egy része a saját félelmei miatt megjátsza magát. Hazudoznak magukról, másokról, az érzéseikról.
Én hagyományos módszer híve vagyok.
Oda kell menni megszólítani, oszt jónapot, nefélj ha nem vagy szimpi egyből kibukik, viszont ha szimpi vagy akkor az is kiderül.
Múlt héten a lidlben ismerkedtem meg a kasszánal a sorba egy lánnyal. De bárhol lehet. Félni vagy megsértődni azon, amilyenek nem kell, mert a hülye csitrik ugyis hülyenek néznek, ha interneten nyomulsz, ha előben.
50/53 anonim 

válasza:

49-es: Végre egy határozott férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!