Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire aljas?

Igen , lehet valaki ennyire szemét..
Magamból kiindulva meg bőven XD :D
Bocsi, nekem is volt ilyen csak én már elve nem mentem el a találkára.... :P egy ideig jó az ismerkedés meg minden de a nem fogod meg , nem fog veled törődni...
Hazudás meg szemrebbenés nélkül megy a nőnek, még a rendeseknek is... :D jóó nem mintha férfiak nem hazudnának ,de mi jobban nyomjuk..
Lépj tovább, játszott veled ,vagy annyira nem jó benyomást tettél rá, hogy inkább így reagált..
remélem megfelel, válaszodra feleltem :P
"Igen , lehet valaki ennyire szemét.."
Erkölcsileg is?
"még a rendeseknek is... :D"
Aki ilyet csinál, az mitől lenne rendes?!

"Szerintem egyszerűen csak nem akarta a szemedbe megmondani,hogy nem tetszel neki. Ezért inkább azt mondta,hogy kedvel téged,majd hogy ne legyen kellemetlen,inkább letiltott nehogy keresd. Szerintem lépj tovább,ne neten ismerkedj."
És szerinted ez gerinces dolog tőle, pláne úgy, hogy állandóan azt hangoztatta, hogy nem fog engem becsapni, meg hogy ő rendes? stb. ?!

ma 16:20 vok
igen van, hogy a rendes lányok is hazudnak :P
erkölcsileg? :D ma már mindent megengedünk magunknak... :)
Mindenki azt gondolja magáról, hogy rendes, meg ha kell egy pasi csillagokat össze lehet neki kamuzni... :D ;D
Az, hogy így zárta le, hát nah, nem akarta a hosszú huzavonát amikor egy értetlen pasi nem érti a dolgot, mint most te...
tedd túl magad az ügyön.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!