Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak el randizni egy olyan csajt, akit alig ismerek? Kicsit bonyolultak a nők, őrület!
Ez a pesti lány tavaly októberben abban a pécsi szállodában szállt meg, ahol dolgoztam. (ő 22, én 26 éves vagyok). Pár szót beszéltünk, majd a londínerrel eljuttattam hozzá egy levelet, amiben leírtam, hogy meg szeretném ismerni, ha esetleg ő is vevő lenne a dologra... de semmi válasz. Facebookon bejelöltem, vissza is igazolt, majd írtam neki egy e-mailt, hogy "szia, megkaptad a levelet?", mire másnap ennyi volt a válasz: "Igen." Innentől hagytam a dolgot, nyilván nem akart ismerkedni :(
Kb. 1 hete jöttem haza a nyaralásból, feltettem pár képet, és az egész albumomat lájkolta. Utálom ezt az egész facebookos baromságot, de sajnos annyira mindenki életének a részévé vált, hogy kénytelen vagyok belemenni a "játékba".
A kérdés: ez a "lájk" több, mint fél év "interakció" után jelent(het)-e valamit? Ha igen, ha nem, hogyan nyissak egy olyan lány felé, aki talán a nagy távolság (bp-pécs) nem akart semmit kezdeni egy pécsi recepcióssal? Azóta már pesten dolgozom....
Tök aranyos lány, és semmi mást nem szeretnék, csak egy kávét, a többit majd meglátjuk. Elég nehéz így szinte nulla ismeretség után valakit randira hívni. És az e-mailes válasza is elég lerázós, de akkor miért lájkolja az albumomat? Áh, nem értem én a nőket. Valakinek van valami ötlete?
Én írtam az "érvelést".
Szerintem nem sok esélyed van, de a like-olgatás után adhatsz neki egy esélyt és rá írhatsz, hát mégis változott valami! :)
Igen, adott, köszönöm! :)
a telefonszámát is sikerült elkérnem, úgyhogy most örülök, bár azért bennem van az, hogy nehogy elszúrjam. Egy alig ismert lánnyal minden előzmény (pl. chat) nélkül kicsit necces randizni. De talán szerencsém lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!