Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ennyire bonyolultak?
Figyelt kérdés
Miér tvan az, hogy a lányok bevallása szerint jól nézek ki, és páran össze is akarnak velem jönni, de pont azok nem akik nekem is tetszenek(szerintük is "helyes" vagyok.
16/F
2011. jún. 18. 13:31
1/9 Moszuke válasza:
akkor nem a külsőddel van a baj. mi ebben a bonyolult?
csóró vagy, papucs vagy, hülye vagy, bunkó vagy, sznob vagy, nemtom.
2/9 szamóca.. válasza:
azoknak nem kellesz, akik neked kellenének... vagy azok nem kellenek neked, akiknek te kellenél.
gondold végig... semmi bonyolult nincs benne, ha még is, akkor te is épp olyan bonyolult vagy.
3/9 Nikinis válasza:
Szerintem te vagy a bonyolult!!!
4/9 anonim válasza:
A legjobb csajoknak nem elég ha jól nézel ki, gazdagnak is kell lenned!
5/9 A kérdező kommentje:
Nemvagyok se hülye se papucs és még bunkó se vagyok szegénynek se mondanám magam.
2011. jún. 18. 14:16
6/9 anonim válasza:
Ha te nem tuo az okot,akkor mi honnan tudjuk?Lehet hogy csak nagyon durván bombázó csajokra utazol vagy jégkirálynőkre...
7/9 anonim válasza:
Mert senki sem lehet mindenki esete.
8/9 anonim válasza:
a nők nem bonyolultak, csak ti, férfiak túl egyszerűek vagytok ahhoz, hogy megértsetek minket. ha olyan egyszerűek lennénk, mint ti, nem törnétek rajtunk a fejetek, és nem tartanátok érdekesnek, megunnátok, és szép lassan kihalna az emberiség.
9/9 anonim válasza:
Ha nem vagy szegény, az nem elég. Minimum egy felsőkategóriás autód kell h legyen, ill. a te esetedben a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!