Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lesz randizásból párkapcsolat? Áh, annyira bonyolultak a nők.
Ezt csak azért kérdezem, mert randizgatok egy lánnyal, már sokadszorra, séta, fagyi, mozi, csókolózás, ölelkezés, stb.... (ő 27 én 28 vagyok), de (számomra) hihetetlen, hogy még nem járunk, és ez idegesít. A vonzalom megvan mindkettőnk részéről, a testi is, és a lelki is. Tegnap chaten pedzegettem a dolgot, hogy most mi is van kettőnk között, meg hogy szerintem már csak rajtam múlik, mire azt mondta, hogy "nem tudom mi tart vissza" meg "nem tudom, mi van", stb. ehhez hasonlók.
Én erre egy picit felhúztam magam, és azt találtam írni, hogy akkor ne találkozzunk többet, mire kilépett. Utána próbáltam hívni, de nem vette fel. Szerintetek most megsértődött? Írjak neki smst? ha igen, mit? vagy várjak? Csak mert azt is el tudom róla képzelni, hogy ha én nem lépek, akkor ő nem fog, és többet tényleg nem találkozunk....
Áh, annyira bonyolultak a nők!
12.02 vagyok... Valami van, ami visszatartja, azt kéne kideríteni, hogy mi ez. Szerintem egy pár napig most hagyd egy kicsit békén, utána próbáld felvenni vele a kapcsolatot. Nagyon letámadtad, biztos nem esett neki jól. A lányok szeretik, ha megértőek, türelmesek velük, te pedig nem voltál az. Erősíteni kellett volna és ha lesz rá lehetőség akkor kéne is benne azt, hogy lehet ennek a kapcsolatnak jövője és legalább próbáljátok meg, nem pedig elküldeni melegebb éghajlatra amiért kicsit bizonytalan.
Én ugyanebben a szituban vagyok csak női oldalról. Én nem vagyok biztos a dolgomban, de a másik fél folyamatosan mellettem áll, támogat, megért és próbál segíteni, hogy minél könnyebben megszülessen a döntés. (persze ő azt szeretné ha javára dőlne el) Mivel ilyen mértékben mellettem áll, úgyérzem hogy számíthatok rá, ezért pedig igencsak hajlok is a dologra, hogy egy próbát megér... ha nem jön össze még mindig szakíthatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!