Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lesz randizásból párkapcsolat? Áh, annyira bonyolultak a nők.

Figyelt kérdés

Ezt csak azért kérdezem, mert randizgatok egy lánnyal, már sokadszorra, séta, fagyi, mozi, csókolózás, ölelkezés, stb.... (ő 27 én 28 vagyok), de (számomra) hihetetlen, hogy még nem járunk, és ez idegesít. A vonzalom megvan mindkettőnk részéről, a testi is, és a lelki is. Tegnap chaten pedzegettem a dolgot, hogy most mi is van kettőnk között, meg hogy szerintem már csak rajtam múlik, mire azt mondta, hogy "nem tudom mi tart vissza" meg "nem tudom, mi van", stb. ehhez hasonlók.

Én erre egy picit felhúztam magam, és azt találtam írni, hogy akkor ne találkozzunk többet, mire kilépett. Utána próbáltam hívni, de nem vette fel. Szerintetek most megsértődött? Írjak neki smst? ha igen, mit? vagy várjak? Csak mert azt is el tudom róla képzelni, hogy ha én nem lépek, akkor ő nem fog, és többet tényleg nem találkozunk....

Áh, annyira bonyolultak a nők!

2011. jún. 22. 11:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gondolod? szóval azt mondod, kérdezzek rá, hogy tetszem-e neki és kész? :)
2011. jún. 22. 20:07
 12/19 anonim ***** válasza:

13.01 vagyok... ez tökre nem igaz! Én akkor mondok ilyeneket, ha tényleg így van és igenis jól esik, ha támogatnak, megerősítenek, és nem a képembe csapják az ajtót, ha elbizonytalanodom.

Természetesen arra rákérdezhetsz nyugodtan, hogy egyáltalán látna-e ennek esélyét!? Ettől nem leszel hátrébb. Az hogy találkozgattatok alapjáraton még nem jelent semmit. Ő elmondta hogy nem szeretne komolyabbat, lehet úgy gondolta te felfogtad ezt és nem is foglalkozott azzal, hogy te esetleg kicsit többet láthatsz ebbe. Az is lehet, hogy azóta változott a véleménye, kitudja...

2011. jún. 23. 00:55
 13/19 atomjani ***** válasza:

Talán nem ártana megtudni, hogy mit jelentesz számára. Lehet hogy túlzásba esel valamiben vagy valamire erősítened kell. De lehet hogy csak időre van szükség. Talán nem ismer eléggé. Talán te nem ismered eléggé és ezért nem tudod hogy mivel tudnál erősíteni a kapcsolat mélységén.

Van egy érdekes dolog. Mindenképp értékesnek kell gondolnia téged. Tehát az értékes vonásaidat érdemes kihangsúlyozni.

Másik. Ha te túlságosan ragaszkodsz hozzá, akkor az nem jó. Legalábbis érezheti azt, hogy ez a pasi nagyon velem akar lenni és ez már zavaró. Túlzott ragaszkodásnak is érezheti.

2011. jún. 23. 07:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Hiába kérdeznél rá, úgyse fogja őszintén megmondani.
2011. jún. 23. 07:42
 15/19 A kérdező kommentje:

Tegnap rákérdeztem sms-ben, hogy haragszik-e, azt írta, hogy "nem, dehogyis, csak rossz napom van ma. puszi"... 07:41-nek: köszönöm szépen! nagyon érdekes dolgot írtál a ragaszkodásról. Igen, egy picit talán ragaszkodom hozzá, szeretek vele lenni, és nem akarom elveszíteni.

De akkor hagyom egyelőre, semmi sms, e-mail, telefon, megvárom, mit lép.

2011. jún. 23. 10:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Számomra érthetetlen, de mondta már, hogy engem nagyon értékes embernek tart. Magamat domborítani amúgy sem szeretném, elég ez.
2011. jún. 23. 10:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is rajtad kellett volna,hogy múljon.Séta,fagyi,mozi ölelkezés: inkább hangzik úgy,mint a mostani 16-18 éveseknél. 27-28 évesen már nyugodtan áthívhatnád magadhoz,hogy ott aludjon.Vagy lehet már ilyenkor éjszakába nyúló egyéb programokat is kitalálni. Napi több sms,hívás alapján pedig már kapcsolatszagú a dolog.(erről nem írtál..a chat nem valódi dolog,ott nem lehet leszűrni semmit,nagyon félreérthető minden).Kicsit határozottabban kellett volna hozzá állnod a témához.Nem megkérdezni,hogy mi van kettőtök között, hanem megmondani,hogy "figyelj én úgy gondolom,hogy mi már egy pár vagyunk és szeretném ha eljönnél hozzám mondjuk vacsorázni. Remélem benne vagy"
2011. jún. 24. 13:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak játszik veled és talonba tett. a 25+ csajok nagy talon masterek, nem szeretik ha egy perc is úgy telik el, hogy nincs vészforgatókönyv. És most te vagy a vészforgatókönyv.
2011. jún. 24. 13:47
 19/19 Bence741 válasza:

Szerintem találkozzatok, mond el neki hogy nagyon sajnálod amit mondtál, vagy ha valamivel megbántottad. Nem szabad annyiban hagyni mert lehet hogy túl késő lesz és komolyan "elhagy". Persze azért ne vidd túlzásba, nem szabad zaklatni őket mert az is megbánthatja őket. És egyébként szerintem is bonyolultak, kéne egy leírás hozzájuk. Na sok szerencsét!

(ja igen, leveleken keresztül nem tudod megmutatni neki hogy mennyire sajnálod/szereted/törődsz vele!)

2011. jún. 24. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!