Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok velem?
Ja ha szeretnél változtatni akk velem nyugodtan beszélgethetünk.
By Dave
Én sem értem miért jó basztatni a kérdezőt!
Ő is ember, és neki is vannak érzései, kérdezett valamit, nem kell itt alázni, csak válaszolni!
Próbálj sportolni, mozogj, és figyelj rá mikor és mit szel!
Pl du 4 után már ne egyél nehezet, stb!
És fel a fejjel!
29F
Én most vagyok 189 centi és 62 kiló kisebb koromban 150 centi és 110 kiló voltam :$:$ Szerintem megéri hogyha edzel és egészségesen étkezel én is lefogytam majd 50 kilót amióta lefogytam lefogytam tapadnak rám a csajok :$:$:$ (rád majd tapadni fognak a pasik ha le adsz :) :) ;)
15/F :)
Nem mondom, hogy járnék, ehhez látnom kellene téged, valamint azt tudnom, hogy milyen a személyiséged, bejönnénk-e egymásnak. Vannak teltebb, nálam nehezebb (pedig én sem vagyok jóképű, magas, 60 kilós gyerek) lányok, de sokszor utánuk fordulok az utcán, mert hiába súlyosak, mégis valahogy jól néznek ki.
21/F
Szerintem Te Dundi vagy nem pedig kövér.
Én Like-olak pici lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!