Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szép vagyok? Járnátok velem? : ) (kép)
2011. ápr. 30. 20:43
2/28 anonim válasza:
Idióta vagy, feltűnési viszketegséggel...
Azért sunázni sunáználak...
3/28 anonim válasza:
Bármelyik vagy te mind1 mert egyik sem csúnya, de ahhoz hogy valakivel járjak, ahhoz ez önmagában nem elég. Ha azt kérdezted volna hogy mege, há mehhát.
4/28 anonim válasza:
Csak mondom hogy a képen Nina Dobrev van...
5/28 anonim válasza:
6/28 anonim válasza:
Egy kép nem elég a járáshoz, ahhoz belső is kell. De am én is meghúználak akármelyik vagy. De ahhoz, hogy járjak vkivel ahhoz szimpatikusnak is kell legyen....
16/F
7/28 A kérdező kommentje:
Én a barna hajú vagyok
2011. ápr. 30. 20:48
8/28 anonim válasza:
ejj de most nezem! velem egy napon szuletett, csak en ferfi lettem.
20:48 vagyok.
9/28 anonim válasza:
a fogkeféses lányt szívesen teherbe ejteném, a másikat annyira nem, szóval mindegyikel mehetne, de ha most ez a két között kellene egy barátnöt választanom akkor a fogkeféseset.
Legaláb tudom hogy rendszeresen mossa a fogát.
10/28 anonim válasza:
Melyik barna? Van ott szőke és vörös is? Akkor én színvak vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!