Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha én 14 vagyok és egy 16 éves lány akar velem járni? Ti járnátok vele? (elég szép)
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 15:06
1/13 anonim válasza:
nem járnék vele mert nem ismerem és sose láttam
2/13 anonim válasza:
engem nem zavarna. én járnék vele. és egyáltalán nem "gáz" amúgy
15/F
3/13 anonim válasza:
csak akkor ciki ha te egy izomtalan,csont és bőr kocka vagy... Amugy miért lenne az?Lehet tényleg érdeklend,vagy csak kiakar használni.. ezt így nem lehet megmondani.Ahogy neked jó :)ugy dönts
4/13 A kérdező kommentje:
az biztos hogy nem akar kihasználni mert kicsit kémkedtem és tényleg szeretné de én nemtom mert hát mégis sok az a két év
2010. aug. 29. 15:12
5/13 Dymo válasza:
hát te hülye vagy,14 évesen egy 16 éves csaj akar veled valamit,ráadásul jól néz ki,és még nem mondtál igent? wtf?
6/13 anonim válasza:
A szerelem nem ismer korhatárokat.
7/13 A kérdező kommentje:
mi van ha már nem szűz?
2010. aug. 29. 15:21
8/13 anonim válasza:
Ha szexelsz vele fokozatosan átalakulsz medvedisznóemberré.
9/13 A kérdező kommentje:
igazad van ezt nem hagyhatom
2010. aug. 29. 15:56
10/13 A kérdező kommentje:
csak vicc nehogy valaki komolyan vegye
2010. aug. 29. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!