Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok velem? Esetleg járnátok?
Ímee:
15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...
Kicsit fiatal vagy...
De amúgy igen, bevállalnálak!
Rossz tulajdonságaid?
Egy egész alakos kép?
Na jó, és merre laksz? Mert ha mondjuk Szerbiában, elég sok idő lenne leutaznod Budapestre. :D
írj egy privit! érdekes természetnek tűnsz (:
Randizni igen, jobban meg kell, hogy ismerjelek, vajon bejössz-e.Tetszene, hogy alacsony vagy.
21f
Csatlakozom a másodikhoz: Egy kép nem ártana.
Járni ennyi alapján még nem járnék veled, de egy randi esetleg szóba jöhetne.
"És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás)"
Egyedül ez az, ami a fejemben egy kicsit megbillentette a vészharangot.
Lehet, hogy tévedek, de ennyi alapján akár még egy elkényeztetett, akaratos kis csitrinek is tűnhetsz.
Mellesleg azt is leírhatnád pl. hogy hol laksz? Mert egy "vakrandi" kedvéért nem fogok átutazni a fél országon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!