Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok velem? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok velem? Esetleg járnátok?

Figyelt kérdés

Ímee:

15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...

2011. júl. 26. 19:15
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:

Kicsit fiatal vagy...

De amúgy igen, bevállalnálak!

2011. júl. 26. 19:18
 2/60 anonim ***** válasza:
Írj egy privit:)
 3/60 anonim ***** válasza:
Egy kép is jó lenne mert sajna az is számít hogy valaki hogy néz ki de ha a leírtak igazak akkor a belsőd alapján a válaszodra a kérdés igen ( de azért a külső is számít szóval valami képet keríts )
 4/60 anonim ***** válasza:
100%
azért a rossz tulajdonságokat is írd bele:)
2011. júl. 26. 19:20
 5/60 anonim ***** válasza:

Rossz tulajdonságaid?

Egy egész alakos kép?

2011. júl. 26. 19:22
 6/60 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2011. júl. 26. 19:22
 7/60 anonim ***** válasza:

Na jó, és merre laksz? Mert ha mondjuk Szerbiában, elég sok idő lenne leutaznod Budapestre. :D

írj egy privit! érdekes természetnek tűnsz (:

2011. júl. 26. 19:23
 8/60 anonim ***** válasza:

Randizni igen, jobban meg kell, hogy ismerjelek, vajon bejössz-e.Tetszene, hogy alacsony vagy.

21f

2011. júl. 26. 19:24
 9/60 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a másodikhoz: Egy kép nem ártana.

Járni ennyi alapján még nem járnék veled, de egy randi esetleg szóba jöhetne.

"És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás)"

Egyedül ez az, ami a fejemben egy kicsit megbillentette a vészharangot.

Lehet, hogy tévedek, de ennyi alapján akár még egy elkényeztetett, akaratos kis csitrinek is tűnhetsz.

Mellesleg azt is leírhatnád pl. hogy hol laksz? Mert egy "vakrandi" kedvéért nem fogok átutazni a fél országon.

2011. júl. 26. 19:28
 10/60 anonim válasza:
Szivesen megismerkednék veled:),írj privit 15/F
2011. júl. 26. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!