Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok velem? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok velem? Esetleg járnátok?

Figyelt kérdés

Ímee:

15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...

2011. júl. 26. 19:15
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

hát én veled tuti hogy nem járnák

csontkollekcióval én?kössz de kihagyom

hizzál kicsit kb 47 kg ra ;)

nekem nemjön be a vörös haj,sőt...

barnulj le!

2011. júl. 26. 22:17
 32/60 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vok csontkollekció... 155 centihez pontjó kinem szarja le h neked tetszik e vagy nem na csá
2011. júl. 26. 22:28
 33/60 anonim válasza:
100%
Ha negatív választ kapsz miért rögtön szar arc az ember ?
2011. júl. 26. 22:41
 34/60 anonim ***** válasza:
100%

pontosan..akk minek kerdezed,h ha rossz valaszt kapsz,egybol leoltod a valaszolok?

kicsit nagy az ego

2011. júl. 26. 22:49
 35/60 A kérdező kommentje:
jahj nagy az ego ...fööö egyáltalán nem vok se csontkollekció se csunya ha még életükbe nem láttak akk mi a f*a*s*z*t kritizálnak... megnézném én őket... szerintetek aki modellkedik (csak hogyhamár muszál... kártyák kiteritve)az csunya?? és pont erre voltam kiváncsi .. azt tudtam h megfordulnak utánam a srácok.... még a jóval idősebek is... erre voltam kiváncsi h ha nem ismertek nem láttaok ..miket irtok ...
2011. júl. 26. 22:53
 36/60 anonim ***** válasza:
küldessz képet privátba? :) 16/F engem se a szex érdekel nem vagyok olyan nyugodtan küldj :)
2011. júl. 26. 22:57
 37/60 anonim ***** válasza:
90%
fuh de dühös vaagyxD
2011. júl. 26. 23:03
 38/60 A kérdező kommentje:
-.-
2011. júl. 26. 23:14
 39/60 Solarian ***** válasza:

Biztosan aranyos vagy meg minden de ahhoz hogy valakire rámondjam hgy bejön, randizné, járnék vele kicsit jobban szeretem ismerni.

De vigyázz az ilyen ismerkedéssel. Másfélszer nehezebb egy fejjel magasabb vagyok 16 éves de messze nem én vagyok a egyveszélyesebb odakinn. Csak egy jótanács.

2011. júl. 26. 23:36
 40/60 Lovag500 válasza:
Én randiznék veled, de akkor írd le a neved vagy valami :DD
2011. júl. 27. 00:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!