Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok velem? Esetleg járnátok?
Ímee:
15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...
hát én veled tuti hogy nem járnák
csontkollekcióval én?kössz de kihagyom
hizzál kicsit kb 47 kg ra ;)
nekem nemjön be a vörös haj,sőt...
barnulj le!
pontosan..akk minek kerdezed,h ha rossz valaszt kapsz,egybol leoltod a valaszolok?
kicsit nagy az ego
Biztosan aranyos vagy meg minden de ahhoz hogy valakire rámondjam hgy bejön, randizné, járnék vele kicsit jobban szeretem ismerni.
De vigyázz az ilyen ismerkedéssel. Másfélszer nehezebb egy fejjel magasabb vagyok 16 éves de messze nem én vagyok a egyveszélyesebb odakinn. Csak egy jótanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!