Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok velem? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok velem? Esetleg járnátok?

Figyelt kérdés

Ímee:

15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...

2011. júl. 26. 19:15
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
És honnan tudod, hogy aki a neten egy 16-17 éves fiúnak adja ki magát (képeket bárhonnan le lehet tölteni), az a valóságban nem egy 40 éves, pedofil, darabolós gyilkos, aki elhív randizni valami kihaltabb helyre, majd bevág a furgonjába és finoman szólva "megmolesztál" utána felvág köldöktől garatig, utána pedig megint megtöm, mert miért is ne...
2011. júl. 27. 00:19
 42/60 anonim ***** válasza:
ismerkedhetnénk ;) írj privit 15/F
2011. júl. 27. 09:16
 43/60 anonim ***** válasza:
80%

Először is Tanulj meg írni!!!

Mádodszor meg ha oltani akarsz akkor ahoz gyakorolj még egy kicsit mert simán lerí rólad hogy egy kis taknyos vagy.

Te most komolyan azt vártad hogy felsorolsz magadról pár tuljadonságot (belső/külső) és ezzel már is valaki megismer és váleményt tud alkotni rólad?:O

Amugy meg attól hogy modellkedsz(már ha nem kamu) még nem kell feltétlenül szépnek lenned.Sőőt.Többségének csak képeken előnyös a fejük amugy meg..:D Nah érted.

Én nem mondom hogy küldj képet mert akárkiről küldhetsz.

Én lány vagyok de egyáltalán nem tetszik a természetes vörös haj, festettbe már egy fokkal jobb.És a vörös télleg kifutóra való de amugy meg...

Arra azért kiváncsi lennék hogy 155 cm-rel hogy modelkedhetsz?!:O még 15 cm azért nm ártana bár még nőhetsz.

Az meg külön szót érdemel hogy nem kéne így elszállnod magadtól.Lehet hogy a fiúk megnéznek de csak addig tetszesz nekik amíg meg nem szólalsz.Kicsit szerényebben ha lehetne.Attól ha jó külső adottságokkal vagy megáldva még nem kell azt hinned hogy jobb vagy akárkinél.

18/L

2011. júl. 27. 10:55
 44/60 anonim ***** válasza:
igen, szimpatikusnak tűnsz. de remélem nem kamu.:)
2011. júl. 27. 12:33
 45/60 anonim ***** válasza:
85%
előző lennék, azt írtam szimpatikunak tűnsz. visszavonom a hatalmas és ronda szád illetve a hazugságaid és az egód miatt. alapjába véve nyugodt ember vagyok, de ez már több a soknál.. modellkedsz? oda ne rohanjak! bekerültél egy gimnáziumba? anyuci elintézi ;) a volt pasid szerint jó a segged? csak szexet akar. és még sorolhatnám. mit ne mondjak jó kis szüleid lehetnek nekedis...18F
2011. júl. 27. 12:39
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

Istenem nekem se jön be a vörös haj.

Attól még nem kell azért elítélni mert gimnáziumba került vagy modellkedik.

Mondj akármit amit te csinálsz és mindenképpen el fognak ítélni. Örülnél?

Egyébként meg a 155 cm lányoknál sokkal jobb mintha 180 cm lenne.

Kisebb lányok kisebb lábbal... Ők szebbek. :)

2011. júl. 27. 12:44
 47/60 anonim ***** válasza:

Utolsó: senkisem ítélte el zért mert modell:D elvagy tévedve..

18/L

2011. júl. 27. 14:20
 48/60 A kérdező kommentje:
Semmi nem kamu amiket leirtam... és a szüleim... nem azok akik fúde sokmindent megengednek... és hát ezt nem azért mondom de eddig nagyon sokan megállitottak h nagyon szép hajam van... és én csak megvédem magam...és pont erre voltam kiváncsi h ennyi infóból mit fogtok irni... és a gimiről annyit h anyuci semmit se intézett el .. mert nem vok elszállva magamtól és tanulok.!!!!
2011. júl. 27. 15:40
 49/60 anonim válasza:
90%
Babám mond már meg azt a helyet ahol tudsz 150 cm el modellkedni !? Nekem a barátnőm 169 és már húzták a szájukat ,hogy magasabbnak kéne lenni , mert így ez nem fasza. Ja vagy úgy vagy modell , hogy van egy portfóliód ? Hát az menő ... Nem akartam írni , csak egyszerűen feláll a szőr a hátamon a válaszaidtól... Mégis mit vártál , hogy az összes pasi az öledbe hullik 6 mondatod után azért nem megfordulnak utánad az utcán ? Lehet ,hogy csak fika volt az arcodon ...
2011. júl. 27. 17:22
 50/60 anonim ***** válasza:
50%
én nem randiznék veled, ne haragudj, kérlek:) túl beképzeltnek tűnsz, bár lehet, hogy ez csak neten tűnik így. bocsi.
2011. júl. 27. 18:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!