Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok velem? Esetleg járnátok?
Ímee:
15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...
Először is Tanulj meg írni!!!
Mádodszor meg ha oltani akarsz akkor ahoz gyakorolj még egy kicsit mert simán lerí rólad hogy egy kis taknyos vagy.
Te most komolyan azt vártad hogy felsorolsz magadról pár tuljadonságot (belső/külső) és ezzel már is valaki megismer és váleményt tud alkotni rólad?:O
Amugy meg attól hogy modellkedsz(már ha nem kamu) még nem kell feltétlenül szépnek lenned.Sőőt.Többségének csak képeken előnyös a fejük amugy meg..:D Nah érted.
Én nem mondom hogy küldj képet mert akárkiről küldhetsz.
Én lány vagyok de egyáltalán nem tetszik a természetes vörös haj, festettbe már egy fokkal jobb.És a vörös télleg kifutóra való de amugy meg...
Arra azért kiváncsi lennék hogy 155 cm-rel hogy modelkedhetsz?!:O még 15 cm azért nm ártana bár még nőhetsz.
Az meg külön szót érdemel hogy nem kéne így elszállnod magadtól.Lehet hogy a fiúk megnéznek de csak addig tetszesz nekik amíg meg nem szólalsz.Kicsit szerényebben ha lehetne.Attól ha jó külső adottságokkal vagy megáldva még nem kell azt hinned hogy jobb vagy akárkinél.
18/L
Istenem nekem se jön be a vörös haj.
Attól még nem kell azért elítélni mert gimnáziumba került vagy modellkedik.
Mondj akármit amit te csinálsz és mindenképpen el fognak ítélni. Örülnél?
Egyébként meg a 155 cm lányoknál sokkal jobb mintha 180 cm lenne.
Kisebb lányok kisebb lábbal... Ők szebbek. :)
Utolsó: senkisem ítélte el zért mert modell:D elvagy tévedve..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!