Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok velem? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok velem? Esetleg járnátok?

Figyelt kérdés

Ímee:

15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...

2011. júl. 26. 19:15
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

17:22..teljes mértékben igazad van....

egyébként mi nem azért szóltuk le, mert modellkedik, hanem azért, ahogy felvág vele! hatalmas külömbség van!

2011. júl. 27. 20:25
 52/60 anonim ***** válasza:
81%

Jólvan csajszi azt hiszem a kérdésedre megkaptad a választ.

Összegezzem?:D

-senkisem szereti a beképzelteket ugyh buktaa

-vörös a hajad és a többségnek nem jön be ugyh buktaaa

-modellkedsz de ezt senkisem hiszi el ugyh buktaa

-a beszédstílusod egyszerüen katasztrófális ugyh ez is egy jó nagy bukta

-gimis lettél és foggalmam sincs hogy mért gondolod azt hogy ez akkora nagy dolog ugyh ez is bukta

Szóval mi a tanulság?

Tanulsz egykis jó modort a szüleidtől és kicsit visszább veszel az arcodból.

18/L

2011. júl. 27. 21:11
 53/60 anonim válasza:
Simán
2011. aug. 9. 15:39
 54/60 anonim ***** válasza:
77%

Azt bírom,hogy a kérdés alá magyarázatnak olyan tökéletesnek írtad le magad,hogy mindenki írni kezdett,hogy jaj bejössz stb.. Én meg írtam,hogy írjál rossz tulajdonságot is.. amiből kb semmit nem írtál,mert az amit írtál nem egy rossz tulajdonság. REndben van,hogy az ember nem szereti felvállalni a rossztulajdonságait,mert nem mutatják túl jó fényben,de szerintem az már egy jó tulajdonság,ha az ember képes beismerni a hibáit.

Egyébként nagyon illúzióromboló volt,ahogy felszólaltál.

Rendben van,hogy meg akartad magadat védeni, de nagyon gyerekesre sikerült,és a további válaszaidból is eléggé gyerekesnek tűnsz. Persze nem mindenki korán érő típus.

És azt sem értem,hogy ha annyian megfordulnak utánad az utcán,akkor miért itt ismerkedsz?

Na mindegy.. egyébként küldj már egy képet nekem magadról priviben,mert eléggé kiváncsivá tettél. Köszi..

17/l

2011. aug. 12. 09:46
 55/60 anonim ***** válasza:
utolso,teljesen igazad van!
2011. aug. 12. 18:57
 56/60 A kérdező kommentje:
nagyon leszarlak benneteket szval...szopás xd
2011. aug. 12. 20:31
 57/60 anonim ***** válasza:
hát igen, az igazság tud ám fájni..;)
2011. aug. 15. 10:39
 58/60 anonim ***** válasza:
Mennyi szanalmas, irigy ember van a vilagon...igy vegigolvasva mindeki csak oltja a kisebbet, igazi ok nelkul. Eretlenek, hiaba 18, meg 21 evesek.
2012. jún. 20. 11:21
 59/60 anonim válasza:
Milyen durva, hogy mostmár kb. 21 éves lehetsz:-) Amikor visszanézed, hogy mennyit váltóztál:-)
2017. márc. 31. 16:25
 60/60 anonim válasza:

Utolsó-HA változott😅

Mert ilyenből általában csak egyre rosszabbak szoktak lenni hacsak nem érte egy olyan "dolog" vagy minek nevezzem ami megváltoztatta az eletet elegge.. és amugy nemtudom hanyadik válaszolo:nem ok nélkül és nem csak oltani tudjuk/tudják az emberek.. a válaszolók 90%a jogosan érvelt.. főleg aki csomoszor leirta h "buktaa" nemtudom őt se h hanyadik volt sry.. de az nagyon tetszett😂

Es a kérdező bár már nyilván nem nézi ezeket.. ha "lesz..rja" a válaszolókat ahogy írta akkor miért kérdez ilyet? 😑

En ott akadtam ki xd meg ha nem egy jó kislány.. lehet h perverzségre gondolt itt.. de a szülei nem engednek neki majdnem semmit.. ez eleg nagy enneltmondás.. főleg ha azt is hozzánézzük h jó tanuló (ELVILEG)

A gimi tényleg nem nagy érdem xd eddig legalább a fél világnak sikerült😚 persze ha azokat nézzük akik normális körülmények között vannak.. ha nem pl Afrikát vagy egyebeket.. de irtad h "fehérbőrű" vagy.. na huh.. lehet vkit nem zavar a rasszizmus.. hat engem roh..dtul..

ok h leirsz pár tulajdonságot.. de a tánc az han jön ide? Ha odairtad volna h szeretnéd h a "kedves jelentkező önfeláldozó emberke" aki VELED összejönne ő is szeressen táncolni az még értelmes is lenne.. xdd

Ohh es az egod.. KIBEBASZOTT..UL NAGY

Ezt kb az egesz emberiseg ellenzi😂😅

Remélem azóta normális vagy.. lehet h itt még csak egy kis önbizalomhiányos 120 kg-s kislány voltál akinek a netes emberkék elott volt csak nagy a pofája anonimban🙂

Remélem azota jobb az életed☺

Sry h hosszu lett gondolom nem is fogja ezt már megnézni a kérdező de nem is baj😂

2017. nov. 10. 19:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!