Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randiznátok/járnátok nagyon vékony sráccal?
170-172 cm és 50 kg gáz egy férfinak?
( koraszülöttség és gyermekkori agyvérzés következménye)
Természetesen eltekintve a fenti "értékektől" és attól, hogy átlagba sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál semmiféle szövődménye nincs a "gyermekkori betegségeimnek"
Kíváncsi vagyok, hogy jó-jó a vékony fiúk bejönnek bizonyos hölgyeknek, na de az ennyire vékony is?
Tudom a legkönnyebb mondani, hogy gyúrjál + egyél na de amikor az ember 3 hónapig volt intenzíven örül, ha életben maradt. 24/F
Öltözködjek jól?
Hát nem tudom, általában szövetnadrágot és inget hordok vagy farmert bőrkabáttal. Kb úgy öltözködöm mint Bartha Zsolt a Barátok köztben
Erre most szívesen mondanék valami értelmeset, de nehéz. Itt tényleg a nőn múlik, hogy mennyire értelmes, meg azon, hogy hogyan viselkedsz.
Magamról úgy érzem, hogy sohasem tartoztam a csúnya kategóriába, de mivel egykor nem volt nagy szám, hosszú évekig voltam számkivetett. Aztán összeszedtem magam, és csak ezen múlt. Kell egy jó szöveg, jó nagy szerető szív, nem kevés kedvesség na és persze temérdeknyi türelem.:)
Szerintem...
Arról, hogy meg, hogy öltözködj jól... Kinek mi számít jónak? : )
nem bírom a nagyon vékony fiúkat.
de jó, hogy ilyeneken rágódsz miközben majdnem kétszer meghaltál kicsi korodabn :P
jó fej lehetsz :D
Én szeretem a vékony pasikat, jól áll rajtuk a ruha :DD
Bár azért az is számít, hogy ruha nélkül hogy néz ki. Ha túlságosan kiállnak belőle a csontok az azért számomra nem túl szexi.
De ha egyébként jól nézel ki (ápolt vagy, divatosan öltözködsz, jó a hajad stb) és klassz a személyiséged akkor semmi gáz. :)
Szia!
Az én párom 25éves 176cm magas és 54kg!!!
Nekem nem az a lényeg,hogy milyen testalkatú,hanem az,hogy hüséges e vagy sem...stb.
Szerintem nincs semmi gond hogy vékony vagy!!ilyen vagy és kész,probáld elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!