Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik! Ti randiznátok, járnátok olyan pasival, aki tippmixel?
Figyelt kérdés
Szereti a srác az adrenalint érezni és amikor megy egy meccse,amire fogadott,akkor nem talizik veletek,hanem izgul a meccsen.az adrenalin íze jó.2009. nov. 30. 21:28
2/14 anonim válasza:
hát ez egy fäszkalap már ne is haragudj majd az esküvőre is azért nem fog elmenni mert meccse van? ott kell hagyni az ilyen kockafejű fapofát.
3/14 anonim válasza:
Az ilyenekből lesz előbb utóbb játékgépfüggő,vigyázz vele.
4/14 anonim válasza:
Ha fociról van szó,nem zavarna :D Leülnék mellé meccset nézni,amúgy nem jó ezt s túlzásba vinni,de azért vannak jó dolgok benne,mint minden másban :)
18/L
5/14 anonim válasza:
1.05 az odds-a annak, hogy soha nem fognak veled randizni. 1.4 annak, hogy 1 hónapon belül megunnak. 9.2 annak, hogy 2 évnél hosszabb kapcsolatod lesz.
6/14 anonim válasza:
Na az én párom is ilyen. Órákat bujja azt a rohadt kenót meg a tippmixet.
A netet is kitalálták már, utólag meg tudod nézni, és akkor még jobb az izgalom.
Én gyűlölöm, hogy olyankor nem foglalkozik velem.
7/14 anonim válasza:
engem nem zavarna különösebben, mert én is szeretem a focit és mert nem vagyok olyan csaj, aki a nap 24 óráját a pasijával akarja tölteni...szerintem egy kapcsolatban is jár mindenkinek a hobbija és hogy ne csak mindig együtt legyenek... én se mondanék le arról,hogy a barátnőimmel talizzak és oda nem jöhet a pasim és ne is zavarjon közben :D 18/L
8/14 anonim válasza:
én is szeretem az adrenalint de én akkor fel ülök a motoromra és húzom csutkáig a gázkart és kanyarokba amennyire csak tudok jó gyorsan megyek és akkor pörög fel az adrenalin!
9/14 anonim válasza:
mit érdekel engem mit csinál a szabadidejében,én meg röplabdázom,téged zavarna?
10/14 anonim válasza:
Utolsó:
"Mit érdekel engem , hogy mit csinál szabad idejében"
Ezt add elő a párosnak, majd aztán sírhatsz, hogy amíg te rpiztél a pasid mást gyúrt az ágyatokban.
Sok sikert! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!