Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok velem? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok velem? Esetleg járnátok?

Figyelt kérdés

Ímee:

15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...

2011. júl. 26. 19:15
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
Bocs, nem a másodikhoz, a harmadikhoz csatlakozom.
2011. júl. 26. 19:28
 12/60 anonim ***** válasza:
Persze , bár mikor :D ha gondolod írj egy privit :D
2011. júl. 26. 19:30
 13/60 A kérdező kommentje:
képet nemigazán szeretnék... de irjátok le mit szeretnétek és esetleg elmondom...részletesen... (neféljetek nem vagyok aza hazudós fajta) :P;) és hát rossztulajdonság... ha vmi nemigazán ugy van ahogy én akarom akk addig harcolok amig ugy nem lessz... és hát kérdezzetek .. válaszolok mindenre:P
2011. júl. 26. 19:34
 14/60 anonim ***** válasza:
Annyit azért csak leirhatsz hogy merre laksz :)
2011. júl. 26. 19:35
 15/60 A kérdező kommentje:
hát annyi h borsod megyében:P
2011. júl. 26. 19:37
 16/60 anonim ***** válasza:
Akkor egy részletes külső leírást is csinálnál ? mert belsőt írtál :D
2011. júl. 26. 19:47
 17/60 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb úgyis meg kell mutatnod magad.

Kevesen szeretik az olyanokat, akik zsákba macskát árulnak.

Szóval, ha akarsz valamit, jobban jársz, ha feltöltesz egy képet.

Ez csak egy jó tanács.

2011. júl. 26. 19:49
 18/60 A kérdező kommentje:

okéés :)

tessék...

155 centi . fehér bőrü . szőkés vöröses haj . mellem nem olyan nagy . seggem (a régi barátom szerint a legjobb bennem..:P) és hát 42 kiló:) kék szem .... ha esetleg még vmit tudni szeretnétek csak kérdezzetek nyugottan

2011. júl. 26. 19:51
 19/60 anonim ***** válasza:

Ez igaz mert így sok mindent nem lehet mondani .

Nem kell ide ki tenni küld annak akinek akarod és akkor titokban marad :D , bár ha úgyis keresgélsz akkor előbb utóbb meglátnak úgyis. Szóval nekem küldhetnél :D

17/F

20/60 anonim ***** válasza:
Igen,én nangyon szívesen randiznék,járnék veled de még szívesebben csinálnék valami mást:)
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!