Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok velem? Esetleg járnátok?
Ímee:
15 éves lány vagyok... akiket ismerek azoknak bejövök.kb155 cm vagyok ...fehérbőrű . nem mondhatom h jókislány vagyok.. akit szeretek és elég ideje együtt vagyok annak mindent megengedek kivéve a szex ...imádok és tudok is főzni... és imádom puszilgatni csókolgatni harapdálni simogatni azt akit szeretek!!!És eddig mindent megszereztem amit akartam (pasik továbbtanulás) imádok táncolni... szeretem a romantikát és ha kényeztetnek (főleg az akit szeretek). És aki megérdemli azt mindennél jobban tudom szeretni és nagyon kötődök hozzá...
Előbb-utóbb úgyis meg kell mutatnod magad.
Kevesen szeretik az olyanokat, akik zsákba macskát árulnak.
Szóval, ha akarsz valamit, jobban jársz, ha feltöltesz egy képet.
Ez csak egy jó tanács.
okéés :)
tessék...
155 centi . fehér bőrü . szőkés vöröses haj . mellem nem olyan nagy . seggem (a régi barátom szerint a legjobb bennem..:P) és hát 42 kiló:) kék szem .... ha esetleg még vmit tudni szeretnétek csak kérdezzetek nyugottan
Ez igaz mert így sok mindent nem lehet mondani .
Nem kell ide ki tenni küld annak akinek akarod és akkor titokban marad :D , bár ha úgyis keresgélsz akkor előbb utóbb meglátnak úgyis. Szóval nekem küldhetnél :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!