Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jarnatok velem lanyok? 17f
eloszoris a kotekedoknek:nem azert irom mert itt akarok keresgelni.
na sz'al nem vagyok nagyon nepszeru de azert tisztenek a haverok,mindenbe belevesznek.
nem vagyok ronda sot(bocsi h nem linkelek kepet)bunko se vagyok epppen.
kicsit idegesebb tipus vagyok,s nem vagyok bobeszedu.
testalkatom atlagos,gyurok,focizok profi szinten de kosarazni eggyaltalan nem tudok.
mit gondoltok??koszi
ja s aki csak tenni akarja a nagyot hanyagoljon...
ha ismernélek lehet ,hogy járnék veled(:
amúgy elég jókat írtál le magadról:D
szimpinek tűnsz:)
A helyesírásodba egész biztos nem leszek szerelmes. =D
Gyúrsz, és átlagos a testalkatod...az ciki. =D
Profi szinten focizol, de nem tudsz kosarazni. Ez hogy függ össze egy mondatba sűrítve? -.-
Vannak itt olyan emberek, akik raknak ki képet, te miért nem mersz? =D
Ha felteszel egy ilyen kérdést, és a leírásból sugárzik, hogy nem vagy egy intelligens ember, valószínűleg lesznek olyanok, akik beléd kötnek, és egy szarnak tartanak, hogy itt hirdeted magad. =D
Most gondolom valami értelmes, k*rvaanyád stílusú választ kapok. xD
rooszul gondoltad.
kosarazni azert nem tudok mert a csuklom s az alkarom elvolt torve,s azota nem a regi.
gyurok,de a testalkatomra za atlagost ugy gondoltam h nem vagyok egy izom kolosszus de az atlagosnal kemenyebb(csak nem akartam irni mert akkor az van h teszem a nagyot)
nem hirdetem magam,amugy van baratnom.
kepet nem raktam fel mert ugy gondoltam h nem az a lenyeg.
s az irasom hejtelen:ez van(akkor most meg nem irhatok?)
ja,tudom h O szeret(en is ot)
csak kivancsi voltam mas velemenyere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!