Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért utasitanak mindig el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megax kérdése:

Miért utasitanak mindig el? (kép lent)

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár napban többektől is láttam, hogy feltett ilyen kérdést. és bevallom arcoskodásnak tartottam :P de pár napja lett vége a kapcsolatomnak. aztán beregeltem néhány társkeresőre hogy így hátha valaki megtetszik és találok egy olyat aki felülmúlja a régit. (olyannak nem írtam akiről úgy éreztem maximum pótolni tudná. azzal magammal és az illetővel is csak kitolnék) mind1 onnan is újra meg újra visszautasitásokat kapok, hogy nem tetszem nekik és ez önbizalom romboló.

[link]

[link]

szóval a kérdés, hogy a baj a külsőmmel van vagy egyszerűen a lányoknak nem jön be hogy nem 1 éjszakás kalandra meg laza kapcsolatra vágyom?

2011. aug. 25. 10:28
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
de én nem is vágyok arra amiről lemaradok. A barátaimmal jól elvagyok. Szoktam velük hülyülni sütögetni este ha jó az idő ... stb... Más nekem nem hiányzik. Be akarom fejezni az egyetemet függetlenedni és a családomért élni. Ennyi az életcélom. az öltözködésemmel meg nem tudok mit kezdeni. Tehát nem értek hozzá mitől lenne stílusom. Az egyetlen előnyöm tényleg a személyiségemben van. Vagy kisugárzásomban ahogy valaki mondta korábban. Ezt én is tudom. És ez nyilván nem jön át képeken. De fölösleges is bizonyos szempontból mert kisugárzással csak akkor lehet "hódítani" ha az illetővel egy társaságba jársz és gyakran találkozol vele.
2011. aug. 25. 11:48
 32/53 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem jössz be, oké, hogy nem minden a külső, de te tényleg nem ütöd meg a lécet. Mondjuk nálam eleve kicsit magasan van ez a léc, de lejjebb lehet vinni jó belső tulajdonságokkal (lazaság, jó humor, udvariasság stb.), talán tényleg a humor a legfontosabb és szerintem te abban sem vagy penge. Javaslom, hogy járkálj el bulikba, ott biztosan sikerül összeszedned valakit vagy ott van még a chat.hu. 19L
2011. aug. 25. 12:01
 33/53 anonim ***** válasza:
,,de én nem is vágyok arra amiről lemaradok.'' 19 éves koromig én se vágytam rá... el kéne rángatni a haverjaidnak bulikba, lehet rákapnál az ízére. és akkor már könnyebb lenne...sokkal...
2011. aug. 25. 12:14
 34/53 anonim ***** válasza:
Nem is csoda hogy visszautasítanak :D 1. Ne legyél kocka 2. Gyúrj 3. Válts kontaktlencsére 4. Öltözködj márkásabb, stílusosabb ruhákba 5. Találd meg a hangot a csajokkal (pl olyanokról beszélj velük ami őket is érdekli) 6. Ne nyomulj! :D
2011. aug. 25. 12:29
 35/53 A kérdező kommentje:
mi számít kockának. az ha valaki számítógépekkel dolgozik már kocka mert gépezik? és ha valaki biológus és egész nap a laborban van az nem kocka? Néha úgy érzem elfogultak az emberek... Bele se gondolnak, hogy ha nem lennének informatikusok akkor úgy nézne ki a világunk mint az 1800 as években.
2011. aug. 25. 12:40
 36/53 anonim ***** válasza:
Akkor tömören: k*rva gáz a külsőd, így nem lesz normális csajod, vágod?! Változtass magadon ember!!!
2011. aug. 25. 12:47
 37/53 anonim ***** válasza:
utolso jol kimondta amit kellett :D
2011. aug. 25. 12:50
 38/53 anonim ***** válasza:
Háháááá szoktál nézni engem találkán :DDDDDDDDDDDDDDD
2011. aug. 25. 12:51
 39/53 A kérdező kommentje:
a szoktam sztem tulzás :) valszeg egyszer megnéztem az adatlapod.
2011. aug. 25. 12:55
 40/53 anonim ***** válasza:
Igaz :(((
2011. aug. 25. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!