Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasitanak mindig el? (kép lent)
Az elmúlt pár napban többektől is láttam, hogy feltett ilyen kérdést. és bevallom arcoskodásnak tartottam :P de pár napja lett vége a kapcsolatomnak. aztán beregeltem néhány társkeresőre hogy így hátha valaki megtetszik és találok egy olyat aki felülmúlja a régit. (olyannak nem írtam akiről úgy éreztem maximum pótolni tudná. azzal magammal és az illetővel is csak kitolnék) mind1 onnan is újra meg újra visszautasitásokat kapok, hogy nem tetszem nekik és ez önbizalom romboló.
szóval a kérdés, hogy a baj a külsőmmel van vagy egyszerűen a lányoknak nem jön be hogy nem 1 éjszakás kalandra meg laza kapcsolatra vágyom?
szerintem átlagos a külsőd, kicsit mondjuk lehetnél izmosabb, sporrtolj valamit (nem feltétlenül a gyúrásra kell gondolni, az tleg uncsi lehet, én sem csinálnám :) de pl. a kép tanúsága szerint biciklizni szeretsz, ezt műveld kissé intnzívebben).
továbbá: a 15-16 éves lányok NAGYON HELYESEN nem akarnak még elköteleződni. előttük van még az élet, felelősséggel ha akarhatna sem vállalhatna fel "élettársi" kapcsolatot (maga a szó is bizarr ebben a korban), hiszen 18 alatti, szülei mellett a helye.
szóval inkább a saját korosztályodban keresgéljh, ha komolyabb kapcsolatra vágysz!
akkor 12, az se jobb...úristen, a keresztlányom annyi...ebben a korban egy lánynak még SEMMI SZÜKSÉGE semmilyen "párkapcsolatra" hiszen még fel sem fogja egészen, nem csoda, hogy dobott.
ne kövesd el újra ezt a hibát, korodbeli, 18-20 éves lányokat keress inkább.
Cérnavékony végtagok, szemüveg, rossz öltözködés, informatika. Minden együtt van a gyógyegér státuszhoz, attól pedig menekülnek a nők, pláne a tinik, akiknek számít, hogy a többiek mit gondolnak róluk(és a pasijukról).
Ezeken kell tehát változtatni elsősorban, kezdve egy rendes cuccal, kontaktlencsével, aztán egy konditerembérlettel és edzéstervvel, majd ahogy izmosodsz, és megjön az önbizalmad, jöhetnek a jobb nők is. Ha nem ebben gondolkodsz, akkor add le nagyon az igényeid, hátha valaki összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!