Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért utasitanak mindig el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megax kérdése:

Miért utasitanak mindig el? (kép lent)

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár napban többektől is láttam, hogy feltett ilyen kérdést. és bevallom arcoskodásnak tartottam :P de pár napja lett vége a kapcsolatomnak. aztán beregeltem néhány társkeresőre hogy így hátha valaki megtetszik és találok egy olyat aki felülmúlja a régit. (olyannak nem írtam akiről úgy éreztem maximum pótolni tudná. azzal magammal és az illetővel is csak kitolnék) mind1 onnan is újra meg újra visszautasitásokat kapok, hogy nem tetszem nekik és ez önbizalom romboló.

[link]

[link]

szóval a kérdés, hogy a baj a külsőmmel van vagy egyszerűen a lányoknak nem jön be hogy nem 1 éjszakás kalandra meg laza kapcsolatra vágyom?

2011. aug. 25. 10:28
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
ne is rögtön élettársi kapcsolatot akarok. tehát ez se pontos így. Tehát én csak járni szeretnék vele együtt menni programokra stb. közben nem zavar ha ő osztályprogramokra megy meg barátitársaságával is van. Nem kisajátitani akarom a fiatalkorát. És 4-5 év múlva mire már ő is 20 éves lesz én már 25 leszek és már munkám is lesz mert addigra befejezem az egyetemet és már van fix hely ahova dolgozni megyek. na és akkor lehet eljegyzésen meg élettársi kapcsolaton gondolkozni. Igazából csak olyat keresek aki most eltudja dönteni, hogy én velem akar-e majd lenni^^ ami tudom, hogy felelősségteljes döntés és nem az átlagos 15-16 osnak való. De mondom én ilyen voltam ennyi idősen tehát biztosan van ilyen lány is. csak természetesen nem olyan sok.
2011. aug. 25. 10:53
 22/53 .Daniel. ***** válasza:
Hát haver nehéz dolgod lesz nagyon. A mai 15-18 éves csajok közt 1-2 ha akad aki olyan lehet mint Te. Na meg ott van hogy ebből a kevésből mennyi a "vállalható". Szóval vagy vársz és majd olyan 25-30 évesen kezdesz 25-30as nőkkel. Ha olyan lennék mint Te én a helyedben megtanulnék csajozni hogy ha jön egy asszonyjelölt akkor simán felszedjem és addig sem wowon nőzöl. Érted. Szóval használd ki az idődet.
2011. aug. 25. 10:54
 23/53 napietus ***** válasza:
igen, nem sok ilyen lány van. plusz nekik még nem kifejlett a személyiségük, tehát sokat fognak még változni. nem merik magukat elkötelezni, hogy Te is beleéld magad a dologba, mert annyi minden történhet. még azt sem tudják, hol fognak továbbtanulni, milyen szakmát választanak, hol akarnak élni stb.
2011. aug. 25. 10:55
 24/53 A kérdező kommentje:
nem wowozok -.-' nem sok időm van játékra. és még csak azt se mondanám, hogy csak gép elött ülök. nagyon szeretek túrázni, biciklizni úszni... a gond az, hogy viszont nem szeretek bulizni. csak azért, hogy lányt ismerjek meg sem fogok elmenni bulizni mert úgy ismerném meg amit magamtól nem csinálnék tehát nem lennénk összevalóak. és fiú gimibe jártam tehát nincsenek volt osztálytársnőim se. és az infó karon se tolonganak a lányok :)
2011. aug. 25. 10:57
 25/53 napietus ***** válasza:
azért túrákon lehet ismerkedni :)
2011. aug. 25. 10:58
 26/53 A kérdező kommentje:
nem ha volt gimis haverokkal mész... :) mint emlitettem fiú iskola. Nincs olyan társaságom akik gyakran túráznának és van köztük lány is aki szóba jöhetne. Egyáltalán legtöbbször egyedül feltekerek valami környékbeli hegyre biciklivel és haza és akkor megvagyok.
2011. aug. 25. 10:59
 27/53 A kérdező kommentje:
csak értitek lehet mondani, hogy korombelieket figyeljek. De nem tudnék beleszeretni egy korombelibe ha közben ennyire belém van nevelve ez a korkülönbséges dolog. Ha meg ő valamiért belémszeretne csak neki ártanék.
2011. aug. 25. 11:02
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Sokat fogsz még pofára esni mert amilyen elképzeléseid vannak nőügybe 20 éves létedre, az több mint abszurd. Alapból én ha ilyet mondanál hogy nem élettársi viszonyt keresel és 15 éves csaj lennék, fizetnék valaki szabadítson meg tőled. Az meg hogy pár nap alatt elutasítottak páran a neten... ennek nem önbizalomrombolónak kéne lennie hanem hideg zuhanynak ami észheztérít.
2011. aug. 25. 11:04
 29/53 anonim ***** válasza:
11%
nini POTTER...HARRY POTTER
2011. aug. 25. 11:14
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

,,a gond az, hogy viszont nem szeretek bulizni.'' - hát ez valóban gond. az egyik leginkább ismerkedésre alkalmas pont kilőve(más kérdés h jó eséllyel nem találnál olyat amit akarsz, de azért mégiscsak lenne valami). kéne neked egy olyan haveri társaság ahol vannak csajok is, v legalábbis általuk megismerkedhetnél több arccal-akik között lennének lányok is:)(jobb esetben:D:D)-

meg ugye van még az iskolai ismerkedés ami nálad szintén jó eséllyel kilőve

előttem írták h kéne magaddal kezdeni valamit, és tényleg. nem bántásból de tényleg így rád nézek és az ugrik be h na ez tuti vmi kocka infós. eléggé úgy néz ki h szar az öltözködésed is. szal adj egy generált magadnak:D

ja és ne járj úgy mint én h én is ilyen konzervatívabb beállítottságú voltam mint te, és 19 évesen jöttem rá h akuvrafsazba mennyi minden kimaradt...

2011. aug. 25. 11:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!