Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon rühellek már egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rühellek már egyedül lenni, szar magányosan, mit lenne érdemes tenni ez ellen? 22/F

Figyelt kérdés

1 éve nincs barátnőm, de sehogy nem tudtam összeszedni egy csajt se, igaz volt 2 rövid távú, meg keverések bulikba, de ennyi.

Az a fő probléma,hogy társasági ember is vagyok, meg nem is, szóval nem rajongok nagyon a zsúfolt helyekért, viszont ha kisebb társaságban vagyok akkor biztos,hogy nem mernék odamenni egy csajhoz sem

Ennek két oka van : 1. semmi önbizalmam nincs,de tényleg semmi :D

2. hogy hihetetlenül félénk vagyok

A nulla önbizalmat arra alapoznám,hogy hihetetlen negítv véleménnyel vagyok magamról, főként a leépítő kritikák miatt.

Interneten próbáltam ismerkedni az nem ment, meg nem is igazán jöt átt a dolog ... szóval meg vagyok lőve, minden nap várom,hogy majd lesz egy csaj, akivel véletlenül összefutok az utcán,csak az a baj,hogy szinte csak autóval járok, és utálok emberek között sétálni ( jogos kérdés lenne a látottak ill. olvasottak alapján azt mondani,hogy egy ilyen idi.ta mit vár egyáltalán ? .. kise mozdul otthonról,csak autóval jár,nincs önbizalma ... ezek jogos kérdések lennének ..)

ennek ellenére mindenki vicces embernek tart, de tényleg nincs olyan csaj akit nemtudok megnevettetni, nekem csak egy kérésem van már komolyan az élettől, egy normális barátnő ... ennyi . Hihetetlenül szürke így az életem ...

22/F

nem sírok .. mielött valaki írná, nem is vagyok egy lelkizős típus,viszont annál inkább elkeseredett ..

2011. aug. 18. 20:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

:)) Akkor jó! ;)

Jól elvagyunk, remélem a kérdezőnek is segítség! :)

2011. aug. 22. 23:12
 32/39 kuktaberci ***** válasza:
Ne aggódj, annyi nő van aki az idegeidre menne, inkább lazulj el, szívj el egy spanglit.
2011. aug. 22. 23:14
 33/39 kuktaberci ***** válasza:
100%
No meg húzzál el kondizni! Rendbeteszed vele a testedet, kicsit a lelkedet, megváltozik a világ meglátásod azt nem terrorizálod saját magad ilyen hülyeségeken. De most komolyan. Vedd a fáradtságot, állj neki.
2011. aug. 22. 23:16
 34/39 anonim ***** válasza:
Van még pár ember akinek efféle problémái vannak (: én sem vagyok szerencsés pasi téren mert eléggé sexista emberekkel hoz össze a sors de kitartás mindenkinek :)!
2011. aug. 22. 23:25
 35/39 anonim ***** válasza:
2011. aug. 22. 23:26
 36/39 anonim ***** válasza:
amíg ilyen negatív az önképed addig tuti nem lesz bnőd, a lányok kiszagolják messziről a félelmedet és a közeledbe se mennek. én 20 évesen vesztettem el a szüzességemet, mert addig egyszerűen egy lúzer voltam és utólag visszagondolva nem csoda h mindig visszautasítottak. szedd össze magad, légy laza, magabiztos, menő stb. persze ha olyan könnyű lenne akkor mindenki ász lenne, de nem az, mert kemény munka megváltozni. a lényeg h fogadd el h amit csinálsz az így nem jó, és merj változtatni. a kinézet közel sem olyan fontos mint a stílusod vagy a dumád. öltözz jól, nézz ki ápoltan és sportolj, és foglalkozz azzal h vonzóvá tedd magad a csajoknak. pl van kocsid, arra buknak (nekem nincs pl). nem fog az öledbe hullani senki, neked kell odamenned és elszólítanod (szar ügy tudom). ez van
2011. aug. 22. 23:28
 37/39 anonim válasza:

":)) Akkor jó! ;)

Jól elvagyunk, remélem a kérdezőnek is segítség! :)"

Reméljük. :) Megvan egyébként a véleményem a párkapcsolatokról általában is. Nem akarok most ebbe mélyebben belemenni, de igaz a mondás, hogy az igaz szerelem ritka. A legtöbb kapcsolat szerintem inkább szexuális vonzalomra plusz némi szimpátiára épül (talán épp az általad leírt spontaneitás hiánya miatt, inkább csak felturbóznak valami gyenge kis vonzalmat). Nagyon ritka, amikor azt az igazi összhangot látom párok között, ritkán látni. Sok is a válás, a kapcsolatból-kapcsolatba járkálás, az örökös "igazi keresés" a szerelem elmúltával, megint kell az újdonság varázsa.

Az igazi szerelmesek nagyon jó barátok is szerintem. De ritkán látni azt a kötetlenséget, természetességet szerelmesek között, amit ténylegesen jó barátok között, én inkább valamiféle férfi-női szerepjátszást látok. Persze ez csak az én véleményem. :)

2011. aug. 22. 23:36
 38/39 anonim ***** válasza:

"Sokal tobb no van a vilagon mint ferfi, ki kell ezt hasznalni."

Ezt talán a lányoknak is mondhatnád, akikkel már szinte szóba sem lehet állni. És érdekes, hogy ahány lányt ismerek, mindnek van barátja, a fiúk közül viszont sokan szinglik.

2014. jún. 24. 23:44
 39/39 Baltaarcúu válasza:

Furcsa mód én óvodás koromtól kezdve úgy 30 évesig imádtam egyedül lenni,de most már tényleg kezd szar lenni,főleg úgy ha belegondolok milyen végleg így maradni.

Haverokat hagyjuk....

aug. 6. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!