Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon rühellek már egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rühellek már egyedül lenni, szar magányosan, mit lenne érdemes tenni ez ellen? 22/F

Figyelt kérdés

1 éve nincs barátnőm, de sehogy nem tudtam összeszedni egy csajt se, igaz volt 2 rövid távú, meg keverések bulikba, de ennyi.

Az a fő probléma,hogy társasági ember is vagyok, meg nem is, szóval nem rajongok nagyon a zsúfolt helyekért, viszont ha kisebb társaságban vagyok akkor biztos,hogy nem mernék odamenni egy csajhoz sem

Ennek két oka van : 1. semmi önbizalmam nincs,de tényleg semmi :D

2. hogy hihetetlenül félénk vagyok

A nulla önbizalmat arra alapoznám,hogy hihetetlen negítv véleménnyel vagyok magamról, főként a leépítő kritikák miatt.

Interneten próbáltam ismerkedni az nem ment, meg nem is igazán jöt átt a dolog ... szóval meg vagyok lőve, minden nap várom,hogy majd lesz egy csaj, akivel véletlenül összefutok az utcán,csak az a baj,hogy szinte csak autóval járok, és utálok emberek között sétálni ( jogos kérdés lenne a látottak ill. olvasottak alapján azt mondani,hogy egy ilyen idi.ta mit vár egyáltalán ? .. kise mozdul otthonról,csak autóval jár,nincs önbizalma ... ezek jogos kérdések lennének ..)

ennek ellenére mindenki vicces embernek tart, de tényleg nincs olyan csaj akit nemtudok megnevettetni, nekem csak egy kérésem van már komolyan az élettől, egy normális barátnő ... ennyi . Hihetetlenül szürke így az életem ...

22/F

nem sírok .. mielött valaki írná, nem is vagyok egy lelkizős típus,viszont annál inkább elkeseredett ..

2011. aug. 18. 20:23
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Okés:))
2011. aug. 18. 21:29
 12/39 anonim ***** válasza:
Honnan írsz kérdező?
2011. aug. 18. 21:39
 13/39 A kérdező kommentje:
Kanizsa egyébként
2011. aug. 18. 21:41
 14/39 anonim ***** válasza:

Miért? Én tudom te honnan!

Semmi gond veled, lődd be a hajad!

2011. aug. 18. 21:42
 15/39 anonim ***** válasza:

nagykanizsa?

én is onnan vagyok

2011. aug. 18. 21:59
 16/39 anonim ***** válasza:

Franc vinné el, hogy sosincs hasonló szituban olyan ember, aki esetleg a közelben lenne (Miskolc).

21/F

2011. aug. 18. 22:02
 17/39 anonim ***** válasza:
ébn is igy vok vele :S 14/F
2011. aug. 18. 22:06
 18/39 anonim ***** válasza:
naa tehát miskolciak is vannak :DD
2011. aug. 22. 21:55
 19/39 anonim ***** válasza:

Esteleg budapesti 14-16 fiúkák?: DDD

mellesleg küldj nekem is képet. és tényleg gyúrj, mozogj, csinálj jó hajat stb..

2011. aug. 22. 21:58
 20/39 anonim válasza:
Na fiuk, most nem csak a kerdezonek irom mert latom vannak meg itt akik szenvednek ombizalomhianyba. Sokal tobb no van a vilagon mint ferfi, ki kell ezt hasznalni. Ne feljetek a negativ kirtikatol, legyetek humorosak. Ha megszolitasz egy csajt ugy is tobb mint hogy meg se szolitot. Lehet hogy nemet mond, de lehet hogy igent. De ha meg se szolitod nem tudod meg hogy mit monda. Ombizalom ombizalom ombizalom. Ez a harom ereny kell csak:). Probaljatok ki. Lekoptat egy csaj sebaj nem erdemel meg azt jelenti teged.
2011. aug. 22. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!