Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon rühellek már egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rühellek már egyedül lenni, szar magányosan, mit lenne érdemes tenni ez ellen? 22/F

Figyelt kérdés

1 éve nincs barátnőm, de sehogy nem tudtam összeszedni egy csajt se, igaz volt 2 rövid távú, meg keverések bulikba, de ennyi.

Az a fő probléma,hogy társasági ember is vagyok, meg nem is, szóval nem rajongok nagyon a zsúfolt helyekért, viszont ha kisebb társaságban vagyok akkor biztos,hogy nem mernék odamenni egy csajhoz sem

Ennek két oka van : 1. semmi önbizalmam nincs,de tényleg semmi :D

2. hogy hihetetlenül félénk vagyok

A nulla önbizalmat arra alapoznám,hogy hihetetlen negítv véleménnyel vagyok magamról, főként a leépítő kritikák miatt.

Interneten próbáltam ismerkedni az nem ment, meg nem is igazán jöt átt a dolog ... szóval meg vagyok lőve, minden nap várom,hogy majd lesz egy csaj, akivel véletlenül összefutok az utcán,csak az a baj,hogy szinte csak autóval járok, és utálok emberek között sétálni ( jogos kérdés lenne a látottak ill. olvasottak alapján azt mondani,hogy egy ilyen idi.ta mit vár egyáltalán ? .. kise mozdul otthonról,csak autóval jár,nincs önbizalma ... ezek jogos kérdések lennének ..)

ennek ellenére mindenki vicces embernek tart, de tényleg nincs olyan csaj akit nemtudok megnevettetni, nekem csak egy kérésem van már komolyan az élettől, egy normális barátnő ... ennyi . Hihetetlenül szürke így az életem ...

22/F

nem sírok .. mielött valaki írná, nem is vagyok egy lelkizős típus,viszont annál inkább elkeseredett ..

2011. aug. 18. 20:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Szia.Na én is pont ebben a cipöben járok,csak én 23 vagyok és még nem volt bnöm sem..
2011. aug. 22. 22:00
 22/39 anonim ***** válasza:
Ha annyira félénk vagy mi az, hogy keverések bulikba? :P Egy félénk ember buliba se mer odamenni egy csajhoz sem :) Nem vagy te félénk csak önbizalomhiányos. Szedd össze a baráti társaságot és menjetek el partizni egy hatalmasat próbálj meg olyan lányt keresni aki hajlandó és érdemes normális kommunikációra, ismerkedjetek meg picit aztán ha akartok keverjetek de másnap legyetek képesek józanul is egymás szemébe nézni :) De próbálkozz ismerősök ismerőseinél kérd ki egy barátod segítségét akiben megbízol. Ő tuti nem sóz rád olyat aki nem neked való. :) Hajrá ne ess kétségbe én sem esem.
2011. aug. 22. 22:08
 23/39 Trolololololo ***** válasza:
0%
vegyél egy sárgadinnyét, vágjál rá egy f*sznyi lyukat, remélem rá tudtalak vezetni 'kacsint'
2011. aug. 22. 22:26
 24/39 anonim ***** válasza:

Egy baj lehet, és ezt több embernél is megfigyeltem már, aki nem tud úgymond bepasizni vagy becsajozni!

Az, amikor süt az emberről, hogy azt akarja. Nincs szexibb, amikor vkiről a függetlenség sugárzik, a magabiztosság! ;)

Ez az ami kell a Nőnek és Férfinak is!

Nem úgy kell ismerkedni, hogy na ebből kapcsolat legyen!

Legyen jó az alkalom, ragadjon magával, és abból kapcsolat lesz! ;)

Menj sportolni, legyen hobbid, és ne görcsöcen akarj barátnőt! Hanem barátkozz, ne érezzék, hogy minden vágyad az, mert az a fajta feszkó visszataszító, gondolj csak bele! Számodra milyen csaj vonzóbb? :))

"Ha úgy tudsz játszani mintha mit se jelentene,miközben ezen múlik minden,akkor nehéz téged legyőzni" ;)

2011. aug. 22. 22:29
 25/39 anonim válasza:

"Nem úgy kell ismerkedni, hogy na ebből kapcsolat legyen!

Legyen jó az alkalom, ragadjon magával, és abból kapcsolat lesz! ;) "

Ebből még nem lesz kapcsolat, maximum szexuális, aki erre utazik. :) A hosszabb távú kapcsolatnál az a legfontosabb, hogy a felek mennyire passzolnak össze, fél év múlva hol fogja érdekelni a csajt, milyen dumával szédítetted el akkor? :)

2011. aug. 22. 22:34
 26/39 anonim ***** válasza:

Arra értettem ezt, hogy nagyon sokan eleve úgy mennek oda vkihez, hogy szét görcsölik magukat, iletve még azt sem tudják, hogy milyen a másik, de egyből össze akarnak jönni.

Amikor vkivel azért beszélgetek mert jó vele, magával ragad a személyisége akkor spontán alakulnak a dolgok nem olyan, hogy igazából ő sem akarná...

2011. aug. 22. 22:43
 27/39 anonim válasza:

"Amikor vkivel azért beszélgetek mert jó vele, magával ragad a személyisége akkor spontán alakulnak a dolgok nem olyan, hogy igazából ő sem akarná..."

(akinek ment válaszul, az lennék)

Na igen. Én is sokszor látom első/második randiknál (feltételezem, hogy az :)), hogy úgy vannak ott egymással szemben, mintha épp vizsgáznának. Siralmas. :)

2011. aug. 22. 22:54
 28/39 anonim ***** válasza:

Azért van ez - megint én vagyok :)) - mert az érzés megelőzni a kapcsolatot!

Ezért ezerszer jobb amikor vmi egyéb elfoglaltság alatt szeretünk egymásba - pl közös hobbi - és nem egyből randira hívnak, mert így spontán alakulnak az érzelmek, nem pedig a helyzet várja el, hogy " legyen már vmi...

Ezért jobb szerintem, ha feltétel nélkül ismerkedik az ember, nem olyan indittatásból, hogy párt találjon...

Legyen egy jó esténk, aztán ha van keresni valónk egymás mellett, akkor úgyis megy minden a maga útján! :)

Csak az a baj, hogy az emberek hiúsági kérdést csinálnak a párválasztásból, és így pont a lényeg, a spontaneitás vész el! :)

2011. aug. 22. 23:02
 29/39 anonim ***** válasza:
Úgyértem a kapcsolat előzi meg az érzést :P
2011. aug. 22. 23:04
 30/39 anonim válasza:

(22:54-es vagyok)

Sikerült leírnod, amit még szívem szerint leírtam volna. :)

2011. aug. 22. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!