Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradok (de NEM magányosan! ) ha megkövetelem a tiszteletet és a kölcsönösséget (ide értem a kölcsönös szexuális örömforrást)?
Sajnos az a tapasztalatom, sok férfi egoista, lekezelő, arrogáns és még a szexben is csak a saját öröme érdekli.
Ezt pedig nem engedem többé, egyiket sem!
Ha egy férfi ezek után alpári módon beszél velem, vagy még kezet is emelne rám, a szexben sem teljesít úgy, hogy nekem is jó legyen, nemcsak neki, kiadom az útját!
Találok-e olyat, amelyik tisztelettudó és a szexben is jó?
A legtöbb férfi leszopatja magát, még arra is lusta, hogy normális módon szeretkezzen egy nővel. Ha mégis, nem érdekli a közös örömszerzés, de elvárja, hogy a nő kényeztesse.
Tehát szerinted minden nő, aki párkapcsolatban él, az nem követeli meg a tisztelet és kölcsönösséget?
Hű... hát akkor mocskosul sokan vagyunk mi szánalmas, megalázott, szolgasorsú asszonyok. :)
Egyébként nem az a kérdéses, hogy ezután megengedd e, hanem, hogy hogy engedhetted valaha is, hogy ilyen pasi melletted legyen???
Tyukver-el értek egyet!
Senki nem mondta h hagyd lekezelni magad eddig sem. Te engedted nekik.
20L
Igen, egyedul fogsz maradni ilyen felfogassal. Tudniillik ha barmit is MEGKOVETELSZ.
Kovetelni az alkalmazottadtol kovetelhetsz, esetleg a gyerekedtol de nem a parodtol, egy kapcsolatban nem KOVETELUNK meg semmit a masiktol.
Adott ket felnott ember, akik kiprobaljak milyen egyutt, kiprobaljak hogy illik ossze a termeszetuk. Nem allit kovetelmenyeket es szabalyokat egyikuk sem, kozosen dontik el hogy mit akarnak.
Aztan ha nem mukodik akkor szakitanak.
Egy kérdés.
Teszem azt ha a férfi csak úgy rádverné, mert olyan a kedve, neked ez már azt jelentené hogy kizárt a szexuális életéből, ráadásul nem adja meg a kellő tiszteletet?
nem tudom eddig milyen emberekkel voltál együtt, de a férfi szót a nemes értelmében nem használnám rájuk.
talán összefújja a szél a szemetet? de ne legyen igazam...
jajj ne mondjátok már lányok, hogy csak ilyenekkel találkoztatok?
"Sajnos az a tapasztalatom, sok férfi egoista, lekezelő, arrogáns és még a szexben is csak a saját öröme érdekli. "
sokszor én is "nőgyűlölő" vagyok a sok semmirekellő miatt és még ismerkedni sem szeretek ennek ellenére mégis ismerek egy-két nagyon értelmes-szép-rendes lányt.
baromi rossz helyen keresgettek ezek szerint...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!