Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom egy ideje ezt csinálja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom egy ideje ezt csinálja, ez valami mentális betegség jele?

Figyelt kérdés
Valamit kérdezek tőle, valamiben a tanácsát kérem, és elkezd ilyen bődületes ökörségeket mondani egymás után, mielőtt értelmesen lehetne folytatni a beszélgetést. Pl. kérdezem, hogy hogy kérdezzek rá az ügyvédnél, hogy akkor mennyibe fog kerülni a tanácsadás, és erre ilyeneket mond, hogy hát azt úgy érzésre lehet tudni. Aztán amikor felhúzom magam, hogy ez mekkora badarság, akkor rávágja, hogy akkor nem kell érzésre, ő megmondja, hogy x Ft. Akkor még jobban felhúzom magam, hogy nem igazán így működnek a dolgok, és ezt ő se gondolhatja komolyan, akkor rávágja a normális választ, amit nagyjából az elején vártál volna. Meg még számtalan ilyen dolga van. Előáll valami képtelen ötlettel, és miután felhúztad magad és síkideg vagy tőle, akkor térünk át a normális verzióra. Olyan is volt, hogy home office-ozni kezdett, és az volt az elképzelése, hogy mi majd egész nap legyünk bezárva a kisszobába a gyerekekkel, hogy ő nyugodtan tudjon meetingelni. És ezt halál komolyan gondolta, hetekig ment, még enni se jöhettünk ki, amikor akartunk, és én voltam a szemét együttműködésre képtelen alak, aki azt akarja, hogy béreljen ki egy irodát, és a gyerekektől akarom elvenni azt a pénzt. Miközben én csak közöltem vele a valóságot, semmi se függött tőlem ebben a helyzetben. Ez valami kialakuló mentális betegség jele? Ezt élvezi? Vagy lehet agydaganat jele is, hogy egyre idiótább? Régen azért nem volt ennyire ilyen.
tegnap 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Hát kívülről ez úgy néz ki, hogy téged nem érdekel a véleménye, hanem azt várod, hogy azt mondja ki amit te gondolsz. Ha ezt nem teszi meg akkor pedig leszidod mert egy éltképtelen agyhalott hülye nyomorék.
tegnap 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Hulyesegeket kérdezel és cinikusan reagál.
tegnap 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem inkább nálad nincs valami rendben, de leginkább nem szeretitek már egymást... Szerintem valóban azt hiszed te, hogy a kertben terem a pénz... nyilván nem fog magának irodát bérelni, ez teljesen evidens... az hogy ne legyetek egész nap egy szobába a gyerekkel, azt meg meg lehet beszélni két embernek. Ez nem megy?? Akkor ne haragudj de bukásra van ítélve a kapcsolat... Amiket meg leírtál, azok egyáltalán nem mentális betegség jelei, szimplán idegesíted, továbbá ő is téged... csodálatos gyerekkor várható...
tegnap 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Valójában nem szeretitek egymást.
tegnap 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Te készíted ki és jól beszól fszságokat hátha észreveszed magad. Amúgy miért beszélsz rá amikor gyerekeket szültél neki ?
tegnap 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

"Pl. kérdezem, hogy hogy kérdezzek rá az ügyvédnél, hogy akkor mennyibe fog kerülni a tanácsadás, és erre ilyeneket mond, hogy hát azt úgy érzésre lehet tudni."

Én bírom a párod nagyon. Rám jött a nevetés.

Természetesen előáll hülye válaszokkal mert hülyeségeket kérdezel tőle. Baszki megkérdezed az ügyvédet mennyibe fog kerülni és kész. Fogyi vagy kérdező.

tegnap 13:03
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os, nekem tényleg egyeztetnem kellett vele, mielőtt írok bármit, ő meg nem vicceskedésből válaszol így, hanem ezeket komolyan gondolja, és amikor látja, hogy már kiakadtál, akkor vált normálisba
tegnap 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Hülye vagy kérdező.
tegnap 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Dehogy van agydaganata, egyszerűen csak gyűlöl téged. Mondjuk azok alapján amiket írsz meg tudom érteni.
tegnap 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!