Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet élőben ismerkedni?
Az igazat megvallva, még nem volt dolgom csajjal (17/F) és nem nagyon tudom hogy is kell velük bánni. Jó, tudom hogyan kell, de pl. ha az utcán látok egy szimpatikus lányt, nem tudom, hogyan mehetnék oda hozzá. Számoljatok azzal is, hogy kinézetem nem átlagos.. hosszú haj, '80-as évek öltözködés - nem vagyok egy Michael Knight kinézetű macsó..
Lehet az a baj, hogy nincs elég önbizalmam, nem szeretek hosszasan lány szemébe nézni, ha pl. ő kérdez. 'Lécci' segítsetek!
":D Igen kajak így öltözködök, így nézek ki és így bekaphatja mindenki. Amúgymeg kedves hozzászóló, ha végigolvastad mind a 11 oldalt, akkor rájöhettél volna egyes dolgokra :D"
ki a farok az aki végigolvassa? én is csak azért mert a felét én gányoltam össze.. :D
Hát na. Csak mindent alaposan.. :D
Magyar vagyok nem cigány, - és nem kevésbé rock-er. :D Deep Purple, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, - és jazzes is vagyok - sőt mi több, jazz basszusgitár szakon tanulok. :D
Je rasszista vagy? Akkor biztos ismered a kuruc.info nevű oldalt. Az egyik legjobb. :D
Te meg fuss mit bánom én. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!